Fotoliu Soho Light Beige, pret, specificatii design (review)

     In decorul unui living nu pare sa lipseasca cel mai adesea si un fotoliu. Daca acesta face parte dintr-un set cu canapea, atunci criteriile de selectie pentru fotoliu sunt minimalizate sa spunem. Mai dificil si mai de efect este o alegere individuala, un fotoliu ce nu face parte dintr-un set. Un fotoliu care ne-a atras atentia asupra sa zilele acestea este modelul Soho Light Beige in culoarea bej deschis. Este un fotoliu ce respecta detaliile de design clasice, antichizat, ce da un aspect boem camerei in care este instalat, oferind pe langa confort un detaliu de design incontestabil. Tendintele actuale plaseaza galbenul si variatiile acestei culori – precum mustarul – in topuri. Un astfel de fotoliu poate fi clar o abordare mai indrazneata, dar care scoate si din anonimat decorul unui living. 

Fotoliu Soho Light Beige

   Simplu dar versatil, fotoliul Soho Light Beige se integreaza perfect in casa ta si creeaza un puternic efect vizual. Acesta se remarca prin eleganta simplitatii formelor sale, linii interesante ce contureaza discret o piesa de mobilier, statement, integrabila in orice tip de design interior, fie ca vorbim de unul modern sau unul clasic. Functionalitatea si confortul sunt la fel de importante ca si designul, fotoliul fiind rezistent si durabil. Din punt de vedere al constructiei acesta include un material PAL si lemn pentru zona de cadru, arcuri in zig-zag pentru sezut, totul acoperit de un material poliester pentru zona de tapiserie.

Fotoliu Soho Light Beige

    Soho Light Beige este un fotoliu solid capabil sa suporte sarcina a unei persoane mai mari, de pana la 120 Kg. Sezutul ofera un confort deosebit, astfel incat tu si prietenii tai sa te bucuri de relaxare si de vacanta. Fotoliul este construit pe un cadru din PAL de esenta mesteacan, iar canapeaua este dotata cu tapiterie din tesatura bumbac/poliester cu spuma 5 cm atat pentru sezut cat si pentru spatar. Livrarea acestuia se face sub forma asamblata, astfel ca nu mai este nevoie de o instalare ulterioara. toate piesele componente fiind complet asezate la locul lor. Imi place foarte mult de acesta, este comod, practic si cel mai important accesibil.

Recomandare:

      Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Fotoliu Soho Light Beige