Trambulina Mappy, cu plasa de protectie, 183 cm (review)

   Te poti bucura vara aceasta de cea mai tare distractie alaturi de trambulina cu plasa de protectie si scara de la Mappy, de dimensiune 183 cm. Traieste din nou copilaria si senzatiile tari, ia parte la miscare in aer liber alaturi de cei mici cu cea mai tare trambulina. Aceasta are inclusa plasa de protectie astfel ca tu sa fii in deplina siguranta iar distractia sa fie asigurata la maxim. Avand un diametru de 183 cm, cei mici beneficiaza de un spatiu de joaca suficient de mare astfel incat distractie sa fie pe masura. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 3 suporti in forma de U. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. 

 

    Stalpii plasei de protectie sunt inveliti cu spuma buretata (conducta cu diametrul de spuma de 48 mm EPE, grosime de 10 mm) , care protejaza copii de posibilele lovituri in stalpi. Sistemul de fixare al plasei de siguranta este alcatuit din console de fixare tip U superioare si tuburi din otel Ø 28 mm grosime. Materialul elastic care permite miscare de sarire este intins la maxim de un sistem de arcuri conectat la marginea metalica ce defineste perimerul cercului.

Trambulina Mappy, cu plasa de protectie, 183 cm

    Este recomandat folosirea acestei trambulinei Mappy in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Sistemul de sustinere include arcuri din sarma de otel galvanizat (inoxidabil) de dimensiune 3,2 mm, lungime 178 mm (28 N) in spirala, cu 25 mm diametru. Inaltimea totala este de 250 cm, iar de la sol pana cadrul galvanizat sunt 76 cm.

• Diametrul trambulinei: 183 cm
• 36 bucati arcuri galvanizate
• Cadru galvanizat Ø 38 mm
• 3 picioare duble din tevi galvanizate interior-exterior, diametru 38 mm
• Stalpii de sustinere au diametrul de 25 mm
• 6 stalpi de sustinere pentru plasa
• Suprafata de sarit realizata din material durabil
• Greutate maxima a utilizatorului: 100 kg

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducerea actuala

Trambulina Mappy, cu plasa de protectie, 183 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *