Review: Freza unghii electrica profesionala PRO SPEED JD700 – LUXORISE Germania

  • de

   O piesa care nu trebuie sa lipseasca din dotarile unei profesioniste in materie de constructie/prelucrare unghii este freza de unghii. Pentru o manichiura cu unghii false cu gel UV sau cu rasina acrilica, ai la dispozitie o gama variata de pile pentru unghiile false, foarte rezistente si extrem de eficiente, dar nu toate se pot lauda cu un raport calitate pret la fel de bun ca si freza unghii electrica profesionala PRO SPEED JD700 – LUXORISE Germania, cu viteza de rotatie 30.000 RPM.

     Mainile tale sunt intotdeauna in centrul atentiei si, de aceea, este foarte important ca unghiile sa aiba un aspect ingrijit, elegant si atragator. O persoana care nu a mai trecut de mult timp pe la salon, si acum doreste sa isi modeleze din nou unghiile, are nevoie mai intai de o definire mai exacta sub aspectul formei, prin pilire si frezare. In acest caz folosirea unui astfel de aparat pentru definire forma devine o necesitate absoluta. Freza este construita din materiale de calitate si este potrivita atat pentru saloane sau tehnicienii independenti.

 

    Freza electrica profesionala PRO SPEED JD700 este o alegere potrivita, un produs compact, eficient si indemanatic, care te ajuta sa scapi de neplacerile unei manichiuni neingrijite. Ofera multiple intrebuintari pentru realizarea unor manichiuri/pedichiuri perfecte. Freza este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si deifnirea patului unghial. Micsoreaza timpul de lucru si mareste eficienta.

                                 Vezi promotie actualizata

  Freza de electrica profesionala PRO SPEED JD700 LUXORISE Germania este ideala pentru manichiura si pedichiura! Freza Electrica Unghii profesionala e foarte usoara, usor de manevrat in orice pozitie, avand viteza de rotatie variabila, intre 0 – 30.000 RPM. Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. Dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

Pachetul contine:

– freza electrica unghii
– set de capete freza
– 6 capete freza (modele diferite)
– pedala
– suport pentru mandrina si manual de utilizare

Poze Freza unghii electrica profesionala PRO SPEED JD700 - LUXORISE Germania, 30000 RPM

    O freaza de unghii trebuie sa usureze semnificativ activitatea persoanei care o foloseste, sa fie destul de simplu de intrebuintat, deoarece activitatea in sine trebuie sa fie una relaxanta. Bineinteles, scopul final este ca manichiura sa fie impecabila, asa ca totul trebuie sa functioneze la standarde ridicate, iar cu putin talent si produse calitative, rezultatul va fi in mod sigur unul demn de revistele de stil. Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi poti apasa butonul de Reverse / Forward. Pila are o viteza de pana la 30.000 rotatii pe minut. Comutatorul avansat de directie (doua sensuri de rotatie) o face adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

    Se livreaza cu set de 6 capete de schimb si adaptor. Gama de nuante de oja semipermanenta SensoPRO 15 ml este incredibil de variata, peste 90 de nuante si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi preferatele tale: Registrul complet al culorilor poate fi consultat aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *