Masina de spalat rufe frontala VORTEX VO1506, review

  • de

    VORTEX VO1506 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie economica din punct de vedere al consumului. Este un model nou, de generatie 2020, prin urmare avem asteptari mari de la aceasta, deoarece cei de la Vortex nu sunt la prima generatie, pana acum fiind lansate mai multe modele care au avut cautare destul de mare la public, datorita raportului pret calitate foarte bun. Pentru o familie foarmata din 3-4 membrii este mai mult decat suficienta, modelul de faca fiind optimizat pentru un consum minim de energie.

   Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84.5 cm inaltime, 59,7 cm latime si 49,7 cm adancime avand o greutate de 55,2 de Kg. VORTEX VO1506 este dotata cu un motor trifazat cu amortizoare ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 78 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kg iar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. VORTEX VO1506 are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

Masina de spalat rufe frontala VORTEX VO1506, 6kg, 1000rpm, Clasa A++, alb

¬† ¬† ¬†Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un¬†ecran LCD¬†cu¬†control electronic¬†actionat cu taste, avand urmatoarele functii: amanare pornire¬†de la¬†0 ‚Äď 24 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare, selectare temperatura. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare.¬†In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox.¬†Hubloul are o deschidere generoasa de¬†30 cm¬†si un unghi de deschidere al usi de¬†155¬į¬†astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta.¬†Cuva cu capacitate de 55,5 litri are un design special numit¬†Aqua Wave, gandit sa asigure protectia tesaturilor delicate si o miscare a apei foarte lina care sa asigure o curatare mai optima. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Grila formata din cele¬†15 programe¬†este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Cel mai rapid program spala rufele usor murdare intr-un timp record de maxim 15 minute.¬†O familie numeroasa are nevoie de un program adecvat pentru toate timpurile de haine. Aceasta setare, Zilnic 60,¬† iti permite sa pui zilnic rufele murdare la spalat, fara sa iti mai bati capul cu sortatul.¬†Programul iti permite sa speli rufe din bumbac si din materiale sintetice in acelasi ciclu de spalare.

      Acest model VORTEX VO1506 este prevazut cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Vortex dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

¬† ¬† ¬†Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini VORTEX VO1506 sunt:¬†Program¬†bumbac¬†cu trei optiuni de temperatura (20¬įC, 40¬įC, 60¬įC) Sintetice rece la 40¬įC.¬†Baby¬†Care¬†ce este un program cu ajutorul caruia vei spala eficient hainele de bebelus fara a mai pastra vreo urma de detergent in material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestuia.¬†My Cicle¬†care vńÉ permite sńÉ setaŇ£i Ňüi sńÉ salvaŇ£i un program¬†la alegere creat de dumneavoastrńÉ.¬†Spalare¬†Lana¬†acest program usor de folosit este destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta program curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina.¬†Programul Mixt¬†ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe¬†speciale de sport¬†concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport sau jeansi. Cel mai rapid program are o rurata de numai 15 minute. Acest tip de masina de spalat are sistemul de¬†detectarea¬†spumei reziduale¬†in caz de supradoza cu detergent sau solutii de curatare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt.¬†Timer-ul¬†ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.¬†

     Masina VORTEX VO1506 are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9900 l/an de energie in program standard de 0,93 kW/h ciclu de spalare si 195 kWh/an consum in medie anual, calculat la 200 de cicluri de spalare.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *