Bicicleta fara pedale RUNRIDE CRUISER 520 10″ negru copii BTWIN

  • de

    Este important ca cei mici sa adopte o viata sportiva inca de la o varsta frageda, deoarece corpul fiind in crestere, acesta se transforma si astfel trebuie sustinut armonios prin sport. Pentru cei mici, tehnica echilibrului se invata mai greu dar cu putin ajutor deprinderile sunt intiparite in minte. Bicicleta fara pedale RUNRIDE CRUISER 520 10″ negru copii BTWIN este alegerea potrivita pentru un copil ce doreste sa invete tehnica echilibrului, un model accesibil ca pret si calitativ. Designul acestei bicicleta este la fel o componenta importanta, deoarece cel mic va fi tras catre aceasta, devenind curios sa o incerce imediat. Este o bicicleta calitativa, cu un design compact, ce include un set de roti pline pe 10 inchi, este neagra, find un model fara pedale. O astfel de bicicleta are nevoie de implicarea asistata a parintelui pentru a avea grija de cel mic nu o sa cada, mai ales la primele sedinte de mers cu ea.

BICICLETE INIȚIERE (1-4 ANI) Ciclism - Bicicletă Runride 520 Cruiser BTWIN - Biciclete copii

   Vei observa cum cel mic invara repede tainele mersului in echilibru, bicicleta fiind ușoară (3,5 kg), mai ales ca include șa și ghidon reglabil, în funcție de înălțimea copilului. Franele pozitionate pe ghidon permit oprirea vehiculului imediata, la viteze mici. Pentru o mișcare mai naturală, apăsarea pe maneta de frână se face paralel cu ghidonul. Permite o frânare cu 30% mai puternică comparativ cu sistemul clasic de frânare. Acest sistem este o inovație a echipei B’twin, apreciată atât de copii, cât și de părinți. Saua este confortabila si reglabila in inaltime.

BICICLETE INIȚIERE (1-4 ANI) Ciclism - Bicicletă Runride 520 Cruiser BTWIN - Biciclete copii

  Rotile prevazute in 3 spite din plastic sunt solide, fiind consolidate de un strat generos din cauciuc ce ofera o aderenta buna pe orice suprafata. Suporta o greutate de maxim 25 Kg. Sistemul pedalier are un rulaj usor, forta intampinata pentru miscarea vehiculului fiind una de nivel mediu. Cadrul metalic rezistent este unul usor de intretinut si bine finisat. Este instrumentul perfect atunci cand vrem sa ii determinam pe cei mici sa isi consume energia. 

  Bicicletă adaptată copiilor de 2-4 ani (85-100 cm), este un model entry level, vazut ca prima bicicleta a copilului. Stim chiar din experienta proprie ca prima bicicleta nu se uita, ba chiar se pastreaza sau se doneaza altor copii mai mici.

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

       Bicicleta este o alegere potrivita fetelor si baietilor care doresc sa experimenteze miscarea in aer liber, sub atentia parintilor, disponibila in varii nuante de culori, la un pret atractiv (reducere) : Verifica pret actualizat

BICICLETE INIȚIERE (1-4 ANI) Ciclism - Bicicletă Runride 520 Cruiser BTWIN - Biciclete copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *