Covor Chenille Beige, calitate superioara, pret avantajos (review)

  Covoarele si mochetele sunt primele lucruri la care ar trebui sa ne gandim atunci cand incepem sa decoram casa. Alegerea unei culori cat mai deschise, care sa se potriveasca cu nuanta peretilor va face ca interiorul sa fie mult mai luminos care vor crea si senzatia de spatiu. Alegerea unei culori mai inchise are avantajele ei, tine mai mult la murdarie, creeaza o stare de confort si de caldura. Inferent de alegerea pe care o faci, noul covor Chenille Beige este tot ce ai nevoie, fiind disponibil intr-o nuanta vesela care insufleteste oricare locuinta.

Covor Chenille Beige 160x230 cm

     Covorul Chenille Beige da o nota de confort si eleganta, inveseleste si aduce caldura interiorului, textura sa fiind cu fir lung si pufos ( inaltime fire: 5 mm). Acesta va completa si complimenta decorul intregii camere, datorita dimensiunilor si culorilor pastelate, usor de integrat in orice stil de amenajare interioara. Covorul este realizat din 74% bumbac, 26% poliester, tesatura chenille, verso din bumbac, densitate 1410 g/mp. Este un material rezistent si foarte usor de curatat, astfel putand fi sigur ca va veti bucura de el un timp indelungat, depunanad un efort minim pentru intretinerea sa. Densitatea si inaltimea firelor va face ca acest covor sa se simta mult mai bogat si placut la atungere in timp ce vei umbla prin camera.

Covor Chenille Beige 160x230 cm

    In functie de dimensiunea camerei pentru care te gandesti sa il achizititionezi, covorul poate fi cumparat in urmatoarele formate: 60 x 110 cm, 160 x 230 cm, 140 x 200 cm. 

Recomandare:

      Chenille Beige este covorul perfect pentru a decora un spatiu de interior, un model ce se remarca prin confort caldura dar si calitate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

Covor Chenille Beige 160x230 cm