Canapea extensibila cu 3 locuri Balcab Home, Vivalde Cream/Sax Blue, specificatii design

   O canapea extensibila asemenea celei de la Balcab Home, Vivalde Cream/Sax Blue, cu 3 locuri ofera avantajul unui loc de dormit confortabil si in acelasi timp, un loc de promenada in fata televizorului in formatul compact de canapea. Acest tip de mobilier este avantajos la bloc, acolo unde stim ca exista o problema reala a spatiului liber. Canapea extensibila 3 locuri Balcab Home, Vivalde este disponibila in doua nuante de culoare, Cream – varianta pe un crem deschis si Sax Blue – varianta albastra, ambele culori fiind foarte inspirate daca doresti sa creezi un decor cozy la tine acasa. Confortabila. construita din materiale calitative, canapeaua extensibila cu 3 locuri Balcab Home, Vivalde, merita atentia ta. Tesatura impuscata la nivelul spatarului da o nota de design aparte, aceasta integrandu-se perfect in zonele de interior ce se doresc sa adopte o nota de eleganta aparte. 

Așadar, o canapea extensibilă are mai multe avantaje:

  • Salvează spațiu, ceea ce e de dorit în apartamentele de bloc sau garsoniere
  • Este ideală dacă obișnuiești să ai oaspeți peste noapte
  • Majoritatea canapelelor extensibile sunt prevăzute cu ladă de depozitare, un lucru care te ajută să economisești și spațiul de depozitare
  • Te ajută să dai funcționalități diferite aceleiași camere
  • Pentru că sunt construite pentru a avea o funcție dublă, canapelele extensibile sunt rezistente și confortabile.

Canapea extensibila 3 locuri Vivalde Cream

    Balcab Home, Vivalde Cream este un model versatil ce aduce mult confort casei tale, dar puncteaza si la design, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca.

Caracteristici tehnice:

Inaltime sezut: 90 cm.
Latime sezut: 75 cm.
Lungime: 218 cm.
Greutate maxima suportata: 300 kg.

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de fag. Canapeaua se simte bine, este confortabila fiind gata pregatita sa sustina pana la 3 persoane in conditii excelente. Imi place suprafata acesteia, este moale, dar nici exagerat incat sa te scufunzi de tot, fiind un model de care imi place foarte mult din punct de vedere al confortului-design.

Canapea extensibila 3 locuri Vivalde Cream    Cadrul canapelei este realizat din lemn de fag si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. In formatul extins, aceasta canapea isi schimba dimensiunile conform cu imaginea urmatoare.

Canapea extensibila 3 locuri Vivalde Cream

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Vivalde Cream