Role FIT3 FITNESS gri/galben/turcoaz/portocaliu COPII OXELO, review

    Prima pereche de role nu se uita niciodata, cei mici fiind fascinati de acest sport al vitezei si a miscarii, un trend ce pare ca prinde din ce in ce mai bine la copii in ultima vreme. Chiar zilele acestea in timp ce ma plimbam prin oras, am observat mai multe lume care practicau sportul in familie, de la cei mici sau chiar adulti, pe trotinete, biciclete sau role. Rezistente, elegalte, rolele FIT3 FITNESS COPII OXELO disponibile in urmatoarele variante de culoari: gri/galben, turcoaz, si portocaliu/negru sunt alegerea perfecta pentru o dupamiaza de relaxare in parc. Aceste role sunt potrivite pentru incepatori sai avansati, fiind o pereche de role confortabile, cu un raport foarte bun calitate-pret. Nu sunt adaptate mersului in skatepark-uri, modelul de fata nu este inclus in categoria free-style, pentru exercitii si trick-uri complicate care sa includa coborari repetate de la inaltime, pe suprafete inalte sau scari. 

Role Jr Trotinete Role Skateboard - Role FIT3 Negru/ Portocaliu OXELO - Role

    În general, când vine vorba de role funcționează o regulă generală a investițiilor în obiecte. Cu cât investești mai mult la început, cu atât te va costa mai puțin pe termen lung. Desigur, acest lucru e valabil dacă ești sigur că vei fi un roller care se ține de această activitate și nu unul care iese de două ori pe an fiindcă atunci investiția nu își are rostul și atunci chiar e recomandat să alegi cele mai ieftine modele de pe piață. FIT3 FITNESS asigură o alunecare adaptată nivelului începător, grație roților de 70 mm și rulmenților ABEC 3.
Asocierea dintre șina din plastic și roțile din cauciuc (80A) asigură un compromis bun între toleranță și absorbția vibrațiilor. 

Role Jr Trotinete Role Skateboard - Role FIT3 Negru/ Portocaliu OXELO - Role

    Pentru a garanta confort la presiuni mari(rezultate din viteza) interiorul a fost captusit cu material mai moale, dar optim imbunatatit cu mesh, care permite respirabilitate. Masurile sunt fixe si disponibile ca variante de marime incepand de la 29 pana la marimea cea mai mare 35. Cele 4 roti de dimensiuni diferite asigura cumparatorul ca cele mai mari viteze vor putea fi atinse cu usurinta si confort in timpul utilizarii datorita interiorului captusit cu materiale de foarte buna calitate. Rotile din cauciuc ofera o aderenta foarte buna pe suprafețele dure și asigură rulare și frânare eficienta. Aceste roti sunt unele care se pot schimba in timp, deoarece nu sunt menite sa reziste mult mai ales daca copilul tau este un sportiv care apeleaza la ele foarte des. La fel si tampoane de frână de schimb sunt disponibile în magazine.

Role Jr Trotinete Role Skateboard - Role FIT3 Negru/ Portocaliu OXELO - Role

    Au fost construite cu cizma usoara, soft boot, si mesh special, pentru a impiedica transpiratia in interior si a nu ingreuna miscarile. Se fixeaza foarte sigur pe glezna, avand trei accesorii diferite de prindere cu siguranta (șiret, cataramă micrometrică și chingă de strângere), pentru a asigura o susținere eficientă a gleznei.

Role Jr Trotinete Role Skateboard - Role FIT3 Negru/ Portocaliu OXELO - Role

     Dacă nu ești fan zgârieturi, plăgi și alte răni sângeroase, îți recomand să faci o investiție în niște genunchiere și eventual cotiere și palmare dacă ești într-adevăr începător. De asemenea, o recomandare bună pentru toți amatorii acestui sport (și zic recomandare pentru că nu vă pot obliga) este purtarea unei căști de protecție. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o pereche de role calitative, accesibile, avand acum un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea le poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret actualizat

Role Jr Trotinete Role Skateboard - Role FIT3 Negru/ Portocaliu OXELO - Role