Bicicletă MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru, review

    MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru este o bicicleta care da ritmul in online zilele acestea, beneficiind de un pret foarte bun raportat la calitatile sale. Este un model excelent pe care sa o utilizezi in momentele de relaxare, in zone urbane dar si pe teren semi-accidentat. Daca iti doresti o bicictela ieftina care sa te duca de la punctul A la punctul B, cu o constrcutie solida, avand componente Shimano, atunci, MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru este o alegere interesanta de luat in calcul. In fond o bicicleta mai scumpa este pe principiul ca trebuie sa fi un pasionat in domeniu, iar daca esti preocupat mai mult de relaxare, nu isi are rostul o astfel de investitie.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26

    Cadrul in forma curbata recomanda aceasta bicicleta pentru ambele sexe, atat pentru femei cat si barbati, pentru a putea pleca la drum impreuna. In functie de statura, bicicleta MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,40 si 2,00, in functie de statura fiecaruia:

XS: între 1,40 m şi 1,54 m.
S : între 1,55 m şi 1,64 m.
M : între 1,65 m şi 1,74 m.
L: între 1,75 m şi 1,84 m.
XL: între 1,85 m și 2,00 m

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26

   Modelul de față, MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru vine cu roți de 26 inch, cu structura „semi-rigid” ceea ce o face ideala pentru deplasări MTB de nivel începător. Beneficiaza de un sistem de amortizare foarte eficient pe fata ce raspunde foarte bine provocarilor pe trasee accidentale cum sunt cele de munte, offroard sau drumuri de tara. Cadrul 100% din aluminiu este unul de o calitate într-adevăr impresionantă. Este realizat dintr-un aliaj superior de aluminiu, pentru a asigura rezistență și greutate redusă, în fabricarea sa folosindu-se tehnologie de ultimă generație pentru a-l face foarte rezistent, dar și ușor în același timp, oferind cel mai bun raport forță/greutate. Concepută pentru trasee uşor accidentate, suspensia pe faţă, de 80 mm, vă permite să depăşiţi primele obstacole cu uşurinţă. Arcul mecanic este garanția fiabilității. Furca este simplu de întreținut și poate fi reglată mecanic.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26

    Din punct de vedere estetic, bicicleta se prezintă excelent. Vine cu un design cu țevi fine și curbe interesante, ce îi oferă un aer ceva mai sportiv. Culoarea este simpla, negrul fiind la putere. Punctele de sudură, așa cum ne-au obișnuit deja francezii de la Rockrider, sunt excelent realizate și finisate, absolut imperceptibile, în vreme ce cablurile trase pe trasee bine stabilite, pentru un aspect general ordonat și curat și elegant. Schimbătoarele sunt și ele unele de calitate. Astfel, cel pentru foi este un AV MICROSHIFT FD-M20, iar pe spate AR MICROSHIFT RD-M25, funcție cu ajutorul căreia schimbul vitezelor este unul exact, silențios, iar probabilitatea de cădere a lanțului scade spre zero. Manetele schimbător fac parte și ele tot din gama MICROSHIFT.

3 foi cu 7 viteze, în total 21 de viteze!
2 schimbătoare rotative de viteze, pe ghidon.
Pe stânga (foi): controlaţi uracrea / coborârea.
Pe dreapta (viteze): adaptarea nivelului de efort.
-Trei foi 22, 32 şi 42 dinţi + protecţie împotriva grăsimii
-Schimbător AV MICROSHIFT FD-M20
-Schimbător AR MICROSHIFT RD-M25
-Schimbătoare rotative MICROSHIFT MS25, cu indicatori de viteză
-Casetă 7 pinioane de la 14 la 28 dinţi SHIMANO TZ500

    Despre transmisie nici nu mai rămâne nimic de spus. Este una modernă, fiabila, dedicata nivelului entry level dar foarte eficienta. Bicicleta ROCKRIDER include o furca din otel avand o cursa de 80 mm, ce poate fi inlocuita in cazul in care doresti ceva anume mai sofisticat. Cele doua manere de sustinere standa-dreapta beneficiaza de mansoane din cauciuc, destul de calitativ, ce ofera o aderenta buna a mainilor pentru a nu scapa ghidonul de sub control pe teren accidental.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26

     Nu este o bicicleta STAS de MTB/munte, pe care sa o folosesti intens, fiind mai degraba o versiune hobby, dar care se poate utiliza si in astfel de scenarii. Nu recomand totusi sa impingi limitele acesteia la maxim, deoarece nu a fost construita in acest scop. Rotile au fost proiectate pentru drum accidental, dar nu la nivel extrem, fiind dublate de niste jante din aluminiu dur ce au 36 de spite. Ofera o aderenta sporita pe suprafete uscate sau ude, oferind  calitate destul de buna pentru acest nivel de pret. Franele actioneaza rapid oprirea bicicletei, datorita sistemului cu saboti de tip V-Brake. Aceste frâne sunt formate din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26

   Pentru a ajunge la forma ideala poti face diverse reglaje de inaltime, atat furca cat si sa. Masa admisa maxima suportata este de 100 Kg. In concluzie, MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

    MTB PLIMBARE ST 50 26″ Negru este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

   Pentru o scurta perioada de timp, poti achizitiona bicicleta MTB ST 50 26″ NEGRU ROCKRIDER, la un pret redus, fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri acum: Verifica pret actualizat

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 50 26