Kit Unghii False cu Acryl, Promotie #03 (review & pareri)

   Alegerea unui kit pentru prelucrare unghii false cu acryl te va scuti de mult timp pierdut in saloanele de infrumusetare si de ce nu multi bani irositi in tips si manopera atunci cand alegi sa le faci la un salon specializat. Setul #3 aflat la promotie chiar acum, iti ofera un kit complet care sa te initieze in arta de prelucrare a unghiilor false utilizand solutia acryl.  Intradevar nu este simplu la inceput, de aceea pentru prima data este indicat sa aderi la aceasta tehnologie de aplicare a gelului pas cu pas, sa inveti prin experimentare ca apoi sa devii mai profi. Cei din industria domeniului care folosesc deja de mai mult timp aceasta tehnologie de aplicare a gelului UV pe unghii, se vor bucura de acest kit deoarece include toate elementele esentiale pentru a pune la punct de la 0 o manichiura ca la carte. Materialele de culoare care fac deliciul tuturor, iar incluse in acest set sunt urmatoarele:

PUDRE ACRILICE:

    1 x Pudra Acrilica EzFlow, White – Alba – 30 g
    1 x Pudra Acrilica EzFlow, Pink – Roz – 30 g
    1 x Pudra Acrilica EzFlow, Clear – Transparenta – 30 g
  12 x Pudra Acrilica Color Fraulein38 Germania

  Toata baza de culori, accesorii, si de ce nu cadouri surpiza care sunt primite la comanda, poti fi studiate aici: Vezi oferta accesorii

    Unghiile trebuiesc pregatite, apoi folosit materialul de aplicare. Pregatirea unghiilor este importanta, deoarece astfel te asiguri ca inlaturi orice imperfectiune, iar alicarea se face constant pe toata suprafata de la exterior. Pentru a pregati unghia, trebuie sa treci prin curatare, pilire, si chiar sa o dai cu un material de tip topcoat pentru a prinde mai usor materialul. Kitul cuprinde toate aceste elemente necesare pregatirii anterioare dupa cum urmeaza:

    1 x Primer EzFlow 15 ml
    1 x Lichid Acrilic ENS PRO Germania – 120 ml
    1 x Acrylic Remover ENS PRO Germania – 120 ml
    1 x Brush Cleaner – solutie curatare pensule – ENS PRO Germania – 120 ml
    1 x Ulei Cuticule BNC cu pensula, hidratant

Atat tu, cat si clientele tale, puteti fi posesoarele unei manichiuri perfecte pentru mai mult timp folosind Kit-ul Unghii False cu Acryl, Promotie #03. 

                          Vezi oferta promotie actualizata

    Chiar daca esti incepator sau avansat, tehnica de aplicare include un proces de invatare continua, iar experimentarea este cel mai bun exemplu. Daca esti chiar la inceput, exista un ghid care parcurge mai multe tehnici de aplicare sugerate chiar de specialisti in domeniu, astfel: instructiuni de constructie a unghiilor false cu acryl, realizare unghii acryl cu tips, tehnici de intretinere si indepartare a unghiilor acrilice. Cum spuneam acest kit include chiar si accesorii care probabil le ai pe acasa, dar ia in considerare folosirea acestuia de persoane care n-au mai apelat la aceasta tehnica, fiind astfel incluse si alte accesorii care sa te ajute sa pui bazele unei manichiuri complete astfel: 

ACCESORII

     3 x Pensule manichiura speciale pentru constructia unghiilor false cu acryl, nr. 2, nr. 4 si nr. 6
   40 x Sabloane constructie unghie
     1 x Pila semiluna
     2 x Pile banana
     1 x Pila lata
     2 x Pile picatura
     1 x Buffer mov cu 4 fete abrazive
     1 x Buffer alb cu 4 fete abrazive
     1 x Buffer roz cu 4 fete abrazive
     1 x Buffer negru cu portocaliu – 4 fete abrazive
     1 x Instrument cuticule metalic
     1 x Periuta praf unghii
     1 x Deget practica cu unghie
     1 x Pahar pictura si constructie acryl
     1 x Recipient 2 cupe special pentru manichiura cu acryl
     1 x Recipient mare cu 5 cupe adanci pentru manichiura cu acryl
     1 x Bol manichiura
     1 x Suport deget

    Practic e tot ce ai nevoie pentru a pune bazele manichiurii proprii, tehnica care apoi invatata poate fi dusa la un alt nivel, prin inceperea unei afaceri proprii. Totul este accesibil, transportul rapid, azi comanzi kit-ul iar maine il primesti, la un pret accesibil: Vezi oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *