Scaun suspendabil de exterior Carousel Brown, review

    Carousel Brown este o solutie excelenta pentru relaxarea ta si a familiei tale undeva la curte, departe de agitatia cotidiana, un balansoar din familia Maison Mex care sa te faca sa uiti de probleme si sa te poarte cu gandul in alte locuri mai bune, alaturi de caldura familiei tale. Chiar daca tu nu esti un fan atat de mare in ceea ce priveste leaganele suspendate, cu siguranta cei mici vor fi bucurosi de surpriza propusa de tine. Daca vrei ca efectul sa fie unul pe masura, achizitioneaza-l chiar acum, si fa-le o surpriza pe care sa nu o uite prea curand. Carousel Brown este un scaun suspendat de exterior, ancorat la un suport din aluminiu, prins intr-un lant rezistent, toate materialele fiind vopsite in aceeasi culoare maro.

Scaun suspendabil de exterior Carousel Brown - Vivre

      Indiferent de varsta Carousel Brown este un balansoar solid capabil sa suporta si sarcini mai mari, astfe ca uneor chiar si adultii pot retraii bucuria copilariei si sa se bucure de momente de relaxare inedite. Greutatea maxima suportata de acesta este de 100 Kg, spatiu din zona de sezut fiind in asa fel gandit incat sa ofere un confort sporit. La capatul zonei de prindere se gaseste un arc, ce ofera un grad de libertate de cativa centimetru pentru a se reconfigura inaltimea in functie de greutatea persoanei in cauza. Suportul rotund care se continua la baza acestuia ofera o rezistenta sporita indiferent de suprafata unde urmeaza a fi utilizat, distribuind in egala masura greutatea utilizatorilor.

Leagan interior/exterior, New Carousel, 130 x 100 x 200 cm, maro - 2023 ❤️  irrd.ro

     Balansoarul este construit pe un suport din aluminiu solid, iar canapeaua este dotata cu tapiterie din burete de culoarea maro atat pentru sezut cat si pentru spatar. Structura canapelei este din ratan sittetic, un material rezistent la intemperii marcate de un soare puternic sau umezeala de la ploaie. Acesta poate fi folosit atat la exterior, cum ar fi o gradina sau in zona de balcon sau terasa. Pentru o incadrare corecta in spatiul de locuinta va trebui sa tii cont si de dimensiunile acestuia: 130 x 100 x 200 cm (lungime x latime x inaltime).

Recomandare:

       Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Scaun suspendabil de exterior Carousel Brown