Trotinetă Town T7XL Verde Adulți, review

    Trendul vehiculelor pe doua roti devine ca o solutie alternativa la problema suprapopularii si a cantitatii mari de poluare din mediul urban. O trotineta cum este cea de la Oxelo, TOWN 7 XL negru, este un model recomandat adultilor care doresc un mijloc de transport alternativ, sa faca miscare si sa depaseaza limitarile in privinta transportului urban, ore de asteptare, aglomeratie, etc. Oxelo TOWN 7 XL poate reprezenta un mijloc de miscare rapid atunci cand doresti sa o folosesti la munca, cat si unul de distractie pentru plimbari la munte sau in parc. Oxelo TOWN 7 XL este un model din gama de varf ce ofera stabilitate in viraje datorita suprafetei de contact mare, amortizare eficienta la socuri atunci cand strabati suprafete denivelate, dar si mijloace de siguranta moderne, cum ar fi un sistem de franare exact, lumini de strada etc. Pentru siguranta ta recomand achizitia si unui echipament special care sa includa casca de protectie sau genuchiere, mai ales daca esti la prima experienta pe o trotineta. Trotineta poate fi utilizata atat de barbati cat si de femei, modelul pe negru TOWN 7 XL fiind unul universal.

Trotinete urbane - Trotinetă Town 7 XL Adulți OXELO

Principalele caracteristici oferite de aceasta fac referire la:

  • Ghidon ajustabil;
  • Manere pliabile, din spuma moale care asigura protectie termica;
  • Baza de sustinere aderenta, antialunecare;
  • Greutate maxima admisa: 100 kg;
  • Recomandata pentru un utilizator de inaltime 1,45 – 1,95 m;
  • Marime roata: 200/200 mm;

Trotinete urbane - Trotinetă Town 7 XL Adulți OXELO

    Cadrul are o constructie din aluminiu si otel, ofera rezitenta multipla la socuri dar si o greutate mai mica in transport, util mai ales atunci cand stai la bloc. Trotineta a fost proiectata pentru a sustine o greutate de pana la 100 Kg. Sistemul de tractiune este compus din 2 roti din spuma moale, un ghidon ajustabil care stabileste directia si o suprafata abraziva care are la suprafata striatii din cauciuc, pentru a preveni alunecarea piciorului. Sistemul de atenuare socuri prezent pe roata din fata functioneaza foarte bine, trotineta reusind sa amortizeze cu succes denivelarile produse pe suprafata de rulat incat siguranta si confortul utilizatorului sa nu fie afectate. Rulmenții ABEC 5 asigură o calitate bună a deplasării, pentru o propulsare îmbunătățită și reducerea oboselii. Ghidonul este gradat și asigură o reglarea ușoară a înălțimii și repoziționarea în același loc la fiecare reglare.

Trotineta Town 7 XL este prevăzută cu 2 suspensii: față și spate. Acestea reduc impactul pe porțiuni de drum denivelate.

 Trotinete urbane - Trotinetă Town 7 XL Adulți OXELO

Sasiul trotinetei care are o distanta fata de sol de 14 cm, este dotat si cu o suprafata antiderapanta ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Pentru siguranta si protectia noastra trotineta are in dotare si ochi de pisica cu iluminare pe aparatoarea de la roata din spate cu stop pe frana. Dupa fiecare folosire, trotineta TOWN 7 XL negru ADULȚI OXELO se poate strange pentru a ocupa un spatiu mai restrans in locuinta proprie. Deasemenea in cazul in care esti un incepator, este recomandat sa porti genuchiere si casca de protectie pentru a nu te accidenta. O recomand tuturor care sunt in situatia deciziei de a alege un mode care sa se plieze perfect pentru nevoile de oras. Piesele de schimb sunt disponibile și pot fi comandate în atelierul magazinului online ce o livreaza.

Recomandare:

       Ideala pentru oras, cu trotineta TOWN 7 XL negru ADULȚI OXELO ajungi in siguranta si rapid oriunde ti-ai propus, acum si la oferta de pret: Verifica oferta pret


       Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standard: Verifica pret redus

Trotinete urbane - Trotinetă Town 7 XL Adulți OXELO