Bicicleta de sosea RC 120 GRI barbati TRIBAN, review & pareri

  • de

    Grupul TRIBAN reprezintă una dintre cele mai moderne companii producătoare de biciclete din Europa, clasandu-se totodată printre liderii pieței velo de pe batranul continet. Avand o traditie continua in zona de productie bicicleta, acestia beneficiaza din plin de experienta proprie si perceptia primita din partea utilizatorilor ce au ales deja sa testeze gama de biciclete proprii, in special cele de sosea. Modelul RC 120 GRI barbati TRIBAN este cu siguranta o alegere interesanta daca esti un impatimit a sportului de viteza pe doua roti, un model ce primeste in configuratie o serie de piese foarte bine vazute in piata, dar si un design care primeaza cu actuala generatie de biciclete si tendinta din piata. Mulțumită inovației și research-ului continuu, cei de la Triban folosesc printre cele mai noi tehnologii pentru a oferi constant biciclete adaptate trendului și preferințelor publicului.

BICICLETĂ ȘOSEA - Bicicletă de Șosea RC 120 Gri TRIBAN

     In functie de statura, bicicleta RC 120 GRI Triban poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,40 si 2,00, in functie de statura fiecaruia:

XS: între 1,40 m şi 1,54 m.
S : între 1,55 m şi 1,64 m.
M : între 1,65 m şi 1,74 m.
L: între 1,75 m şi 1,84 m.
XL: între 1,85 m și 2,00 m

   Designul bicicletei a fost imbunatatit fata de generatia anterioara, cadrul fiind modificat incat sa ofere un plus de confort pentru acele trasee un pic mai lungi. Cadrul este unul fabricat din aluminiu, care continuă trendul modern lansat anul trecut. Încă de atunci se putea observa o tendință de a subția țevile caracteristici care sunt întâlnite și pe modelele de top ale unor firme multe mai renumite în producerea de biciclete. Greutatea totusi difera in fucnctie de marimea aleasa la cumpararea, dar nu este un element de ingrijorarea mai ales ca bicicleta cantareste destul de putin. 

BICICLETĂ ȘOSEA Ciclism - Bicicletă de Șosea RC 120 Gri TRIBAN - Biciclete sosea

   Poziția de pedalare va fi una sportivă, cu ciclistul aplecat spre înainte. În acest sens, pe lângă cadrul cu formă specifică vitezelor mari, vei dispune și de mânare care să îți permită controlul frânelor și al treptelor atunci când alegi să te lași mult pe top-tube, pentru a atinge velocitatea maximă. Componentele care intra in configuratia acestei serii adauga o nota aparte in tinuta de traseu, bicicleta este manevrata usor si prinde la fel de repede viteze nebanuit de mari, mai ales in pante abrupte pe trasee pitoresti de munte.

BICICLETĂ ȘOSEA Ciclism - Bicicletă de Șosea RC 120 Gri TRIBAN - Biciclete sosea

Casetă MICROSHIFT 11 x 34
(11/13/15/18/21/24/28/34)
Pedalier SHIMANO Tourney 2 foi 50/34.
Brațe pedalier: XS, S, M: 170 mm. L, XL: 175 mm.
Monobloc pedalier cu rulment integrat.

   Roțile sunt alcătuite dintr-o pereche de jante de 28 inci, ușoare, de bună calitate, din aluminiu cu perete dublu, Alexrims CX35, care vin echipate cu niște cauciucuri Michelin Dynamic Sport. Manetă Microshift 8 viteze, precisă și foarte rezistentă este cea care stabileste vitezele in mers. Acesta frâne Microshift sunt unele precise cu actionare în faţă şi în spate.

BICICLETĂ ȘOSEA Ciclism - Bicicletă de Șosea RC 120 Gri TRIBAN - Biciclete sosea

    Acestea sunt unele destul de banale, care nu impresionează cu nimic, însă un lucru bun este greutatea decentă și faptul că pot fi înlocuite fără să trebuiască să scoți prea mulți bani din buzunar. Una peste alta avem o cursieră de calitate superioară, ce vine la un preț de achiziție accesibil și care oferă un raport calitate/cost peste media majorității modelelor întâlnite pe piață.

Recomandare:

      RC 120 GRI barbati TRIBAN este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta RC 120 GRI barbati TRIBAN, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

BICICLETĂ ȘOSEA Ciclism - Bicicletă de Șosea RC 120 Gri TRIBAN - Biciclete sosea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *