Geanta frigorifica pentru camping Compact Fresh 35L QUECHUA, review

    Atunci cand planifici o iesire in natura, ai nevoie si de un pachet pe care sa il porti dupa tine in caz ca ti se face foame. Temperaturile ridicate din timpul zilei, pot altera alimentele, apa sa se incalzeasca, la fel si berea pentru pasionatii din domeniu. Astfel cea mai buna solutie pentru a mentine la rece toate acestea este o geanta frigorifica pentru camping si drumetie, asemenea celei de la Compact Fresh 35L QUECHUA. O astfel de geanta frigorifica e tare utila mai ales vara pentru a mentine băuturi reci la îndemână si mancarea proaspata, indiferent că te afli în mijlocul unei câmpii, sau pe vârful unui munte. Compact Fresh 35 L QUECHUA este spatioasa, fiind compartimentata la interior in doua zone distincte pentru a sorta alimentele in functie de bauturi si cele de mancat. Are o deschidere mare cu fermoar, 3 buzunare de depozitare si plasa exterioara unde poti atasa o harta a calatoriei, telefonul mobil sai chiar un briceag pentru pregatirea mesei. Este suficient de spatioasa cat sa cuprinde alimente pentru 4 persoane pentru o zi, cei 35 de litri oferind spatiu suficient la interior. 

GEANTĂ FRIGORIFICĂ CAMPING DRUMEȚIE Camping - Geantă Compact Fresh 35L QUECHUA - Sporturi

   Geanta frigorifica pentru camping si drumetie Compact Fresh 35L QUECHUA se strange devenind foarte compacta, lucru care usureaza la transportarea sa in timpul calatoriei, Este prevazuta si cu bretele de spate incat sa poti sa o transporti cu usurinta pe distante lungi, cu o greutate de 1,6 Kg. Interiorul se prezinta astfel: exista un despatitor pentru depozitare a 2 sticle in pozitie verticala, 2 buzunare pentru acumulatori ce permit functionarea la rece a gentii pe toata durata calatoriei. Este un model portabil, activ, care nu are limitare de functionare la rece, fiind totusi dependenta doar de statusul de incarcare al bateriilor. 

    Materialele de constructie sunt unele special alese incat sa izoleze cat mai bine interiorul de zona de exterior, astfel incat transferul termic sa fie unul minim. Astfel in prelucrarea peretilor s-a folosit materiale in mai multe straturi ce fac posibil acest transfer aproape minim. Menține alimentele la rece timp de 16 ore, fără acumulatori. Cu acumulatori, te poti astepta ca acest lucru sa dureze chiar si cateva zile, dar depinde foarte mult si de cate ori o accesezi, cat de cald este afara si daca este sau nu ferita de razele soarelui. 

   Peretii sunt izolati cu spuma poliuretanica, iar racirea va ajunge la circa 16° C, sub o temperatura ambientala de 30 ° C. In plus, capacul se deschide usor, chiar si la jumatate, asa incat sa se reduca eliminarea aerului interior, in momentul deschiderii gentii frigorifice. Un alt atu al acestui produs consta in capacitatea mare de stocare, de 35l, potrivita pentru nevoile a 3 -4 persoane. De mentionat ca are culoarea alb/albastra, si manere pentru transport facil, o greutate redusa, de 1,6 kg, si dimensiuni compacte. Desfăcută măsoară 43 cm înălțime, 33 cm adâncime și 43 cm in lățime. Strânsă măsoară 22 cm înălțime, 33 cm adâncime și 43 cm in lățime.

Este una din cele mai potrivite genti frigorifice portabile pentru familii, eficienta, mare si cu consum mic. La clasa sa de produse, este livrata si la un pret relativ avantajos, comparativ cu alte modele.

Recomandare:

          Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

GEANTĂ FRIGORIFICĂ CAMPING DRUMEȚIE Camping - Geantă Compact Fresh 35L QUECHUA - Sporturi