BICICLETĂ MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER, review

    Acum ca problema distantarii este una de actualitate, cea mai la indemana metoda de a lua aer si a face miscare este mersul pe bicicleta. Bicicleta MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER prezinta o echipare echilibrata pentru iesiri ocazionale de weekend in parcuri sau chiar pentru un teren usor accidentat, totul la un pret accesibil. MTB ST 100 27,5 Rockrider, modelul de dama este produsa chiar la noi in tara, iar acest lucru este un factor determinant al pretului, mana de lucru mai ieftina, transportul si lipsa taxelor vamale, reflectandu-se in mare masura in pretul sau final. In functie de statura, bicicleta MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,45 si 1,84, in functie de statura proprie:

XS: între 1,45 m şi 1,54 m.
S: între 1,55 m şi 1,64 m.
M: între 1,65 m şi 1,74 m.
L: între 1,75 m și 1,84 m

BICICLETĂ MTB DRUMEȚII FEMEIE Ciclism - Bicicletă MTB ST 100 ROCKRIDER - Biciclete

    MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER este o bicicleta ce poate concura pe orice suprafata dar cel mai bine se va simti pe drumurile de munte sau cele acceidentale, acolo unde gasim pietris praf si alte denivelari. Modelul curent este un veritabil MTB cu jante de 27,5 inchi cu pereti dubli si cauciucuri polivalente ce pot face fata cu succes pe orice suprafata, fie uscata sau umeda. Cauciucurile se prind bine pe orice suprafata, sunt stabile la drum lung oferind confort si directie in miscare precisa. Crampoanele laterale se prind foarte bine pe suprafetele denivelate, incat energia propulsata in pedale sa nu fie in zadar. Acest model este disponibil si in varianta pentru barbati sau pentru copii, astfel incat sa puteti face sport impreuna. Este adaptata pentru folosire atat pentru nivel incepator, mai ales ca poate folosi chiar si roti ajutatoare. Acest cadru CGF (Confort Geometry Frame) 100% aluminiu este foarte confortabil și manevrabil. Înclinarea a fost studiată pentru a menţine spatele mai drept, iar baza din spate scurtă oferă agilitate în viraje.

BICICLETĂ MTB DRUMEȚII FEMEIE Ciclism - Bicicletă MTB ST 100 ROCKRIDER - Biciclete

   Caseta schimbatorului include 7 pinioane de setare cariatie de la 14 dinti la 28, model SHIMANO TZ500. Manetele rotative de pe ghidon schimba rapid, intreg procesul fiind unul sigur si eficient. Cele 21 de viteze sunt exact ceea ce trebuie, fiind transferate rapid de pe un pinion inferior pe cel superior la dorinta utilizatorului. Roțile montate pe aceasta permit trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat.

Detaliile la nivel de schimbator si viteze

3 foi cu 7 viteze, în total 21 de viteze!
2 schimbătoare rotative de viteze, pe ghidon.
Pe stânga (foi): controlaţi urcarea/coborârea.
Pe dreapta (viteze): adaptați nivelul de efort.
-Trei foi 22, 32 şi 42 dinţi + protecţie împotriva grăsimii
-Schimbător față MICROSHIFT FD-M20
-Schimbător spate MICROSHIFT RD-M25
-Manete rotative MICROSHIFT MS25, cu indicatori de viteză
-Lanţ mare şi rezistent KMC Z51

    MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cele 15 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :). Aceasta suporta o masa corporala de 120 Kg, cadrul fiind unul rezistent oricarei provocari.

BICICLETĂ MTB DRUMEȚII FEMEIE Ciclism - Bicicletă MTB ST 100 ROCKRIDER - Biciclete

   Pipa frontala asigura o pozitie corecta, confortabila, fiind elementul de manevrare sigur ce il folosesti cel mai des. Aceasta are o constructie din aluminiu cu o lungime de 90 mm şi un unghi de 10° pentru mai mult confort. Ghidon este din oţel, de dimensiune 620 mm lungime, pentru stabilitate şi control. Manșoane care imbraca manerele de sustinere sunt realizate din material „soft touch”, pentru aderenţă bună.

BICICLETĂ MTB DRUMEȚII FEMEIE Ciclism - Bicicletă MTB ST 100 ROCKRIDER - Biciclete

   Frânarea este eficientă datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt formate din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.
Manetele de frânare din aluminiu sunt ușor de acționat cu doar 2 degete. Cricul din dotare permite oprirea in pozitie de mers a bicicletei fara a avea astfel nevoie de asistenta. Aparatorile fata-spate de noroi permit eliminarea riscului de murdarie in cazul suprafetelor umede, sau cu mal, fiind foarte eficienta si la drum lung. In zona de accesosorii mai primesti si un suport bidon, geanta de sa, porbagaj spatesi scaun copil cu fixare pe spate.

    In concluzie, MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

     MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB ST 100 27,5″ ALB/ROZ DAMĂ ROCKRIDER, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

BICICLETĂ MTB DRUMEȚII FEMEIE Ciclism - Bicicletă MTB ST 100 ROCKRIDER - Biciclete