eMAG lanseaza serviciul premium Genius cu livrare rapida

 eMAG Genius este un nou serviciu dedicat utilizatorilor care vor sa comande rapid, cu livrare gratuita a doua zi disponibil pentru inceput in orasele București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Acest serviciu urmeaza sa fie implementat si pentru alte orase, urmand a fi comunicat extinderea acestuia pe viitor. Orice comanda plasata pana seara tarziu, este livrata a doua zi. Cei din Bucuresti au posibilitatea sa primeasca produsele comandate a doua zi,  7 zile din 7 pentru oricare din comenzile plasate pana la miezul noptii.

    Pe langa livrarearapida si gratuita, membrii eMAG Genius beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală. Ne asteptam ca in scurt timp acest serviciu sa fie extins la nivel national si in alte orase, cu precadere pentru zonele urbane si in imediata apropiere a acestora. Consider ca este un serviciu avantajos pentru cei care comanda online in mod frecvent, si astfel vor sa ecomomiseasca timp si bani la plata transportului prin curier.

   Clientii pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

    Recent cei de la eMag au inaugurat si noua sectiune intitulata „Bacanie” ce include mancare de bacanie si bauturi alcoolice. Fiind abia lansata aceasta sectiune, gasiti si cateva promotii interesante, la vinuri, sampanie, whiskey sau alte alimente numai bune de pus in camara: Vezi ofertele reduse

eMAG lansează serviciu premium cu livrare rapidă și gratuită la produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *