Kit PolyGel Nail Me Up cu Lampa (Sabloane CADOU), review

  • de

  Kit-ul PolyGel Nail Me Up include tot ce ai nevoie pentru a obtine o manichiura perfecta chiar la tine acasa, fara a depinde astfel de prezenta intr-un salon de infrumusetare. Totul se desfasoara astfel: mai intai aplicam polygel-ul „Nail Make Up” apoi folosind sabloanele primite cadou care se aplica in continuarea unghiilor pentru a le prelungi. Unghiile se pot prelungi cat doreste fiecare persoana. Aceste sabloane trebuiesc fixate foarte bine in prelungirea unghiilor naturale, la dimensiunea dorita pentru a perfecta designul dorit. In final, pentru fixare material, se foloseste lampa UV aproximativ 2 minute si la lampa LED 30-60 de secunde. 

 Gama de nuante PolyGel Nail Me Up este incredibil de variata, peste 20 de nuante fiind disponibile pentru a fi comandate de aici

    Realizarea manichiurii permanente cu gelul PolyGel Nail Me Up nu dureaza mai mult decat realizarea unei manichiuri clasice. Aplicarea gelului este foarte simpla : se pileste foarte usor suprafata unghiei, pentru ca lacul sa adere perfect pe unghie, se aplica un Base Coat si se expun unghiile sub lampa UV. Apoi se aplica primul strat de gel soak off si unghiile se expun din nou la lumina UV. Ulterior, se aplica un Top Coat transparent si, din nou, se usuca unghiile la lumina UV. Partea buna este ca nu trebuie sa-ti faci griji ca iti vei strica unghiile, si iti poti continua activitatile zilnice imediat dupa realizarea manichiurii. Polygelul este foarte rezistent si poate fi folosit atat pentru constructia unghiilor pe tips, cat si pe sablon. Se aplica cu o pensula umezita in solutia de modelare. 

Atat tu, cat si clientele tale, puteti fi posesoarele unei manichiuri perfecte pentru mai mult timp folosind Kit-ul PolyGel Nail Me Up cu Lampa. 

                                     Vezi oferta promotie actualizata

Setul contine: 

– un flacon polygel, un flacon de solutie adjuvanta pentru polygel 

– o pensula pentru modelare si o lampa UV LED

– CADOU: Sabloane SensoPRO, Set 50 buc.

    Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile cu gel. Oja semipermanenta Gel polish vine cu o formula revolutionara, gandita special pentru cele mai pretentioase manichiuriste si cu un amblaj deosebit. Consistenta gelului „Nail Me Up” permite obtinerea unui aspect foarte natural al manichiurii, nu ataca unghia si se poate inlatura foarte usor. Este usor de utilizat, chiar de acasa.

      De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: 

                                                          Vezi pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *