Combina frigorifica VORTEX VO1004, performante (review)

  • de

   Combina frigorifica VORTEX VO1004 este un aparat cu doua usi de culoare alb polar, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple si culoarea predominanta alb il recomanda pentru a fi plasat oriunde in bucataria ta, potrivindu-se perfect cu celelalte elemente de design si aparate electrocasnice. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Panoul de comanda clasic cu control manual al temperaturi, se afla in interiorul aparatului. Acesta include un termostat mecanic de reglare a temperaturii.

¬† ¬† Combina frigorifica VORTEX VO1004 are un volum total de 264 litri ce este distribuit astfel: 194 litri ii revin frigiderului iar restul de 70 litri ii sunt atribuit congelatorului.¬†In zona de refrigerare VORTEX VO1004 cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special √ģn partea de jos, de unde se scurge √ģn afara frigiderului, intr-o tavita aflatńÉ deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. In zona de congelare acest model are tehnologia¬†No Frost¬†de dezghetare automata a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Umezeala care se formeaza in zona de congelare se depune pe condensatorul cu aripioare ce este dezghetat periodic automat si apa rezultata este eliminata prin evaporare. Prin aceasta tehnologie de dezghetare automata, nu se acumuleaza gheata in interiorul congelatorului.¬†Cu aceasta tehnologia No Frost de ultima¬†generatie de la VORTEX VO1004, tehnologia asigura circularea aerului rece in jurul zonelor de depozitare, reducand nivelul de umiditate din congelator, pentru a impiedica formarea ghetii pe alimentele depozitate si pe peretii interiori ai aparatului.

¬† ¬† ¬†Alimentele congelate nu se lipesc intre ele, puteti vizualiza mai usor continutul congelatorului, iar modalitatea de a controla temperatura vńÉ va ajuta sa pastrati calitatea, culoare si aroma produselor. Fara acumularile inutile de gheata spatiul din interior poate fi utilizat la maxim, iar timpul pe care il petreceati ca sa decongelati congelatorul il puteti folosi pentru altceva.¬†Acest model are tehnologia de racire¬†No Frost¬†pentru zona de frigider si congelator. Aceasta tehnologie fiind una¬†dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Acest sistem de racire dinamic in 2 zone, permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si a zonei de refrigerare, ceea ce un singur ventilator nu poate face. Folosind 2 ventilatoare unul in frigider si cel de-al doi-lea in zona de congelare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a compresorului circula rapid si eficient.¬†Aceasta tehnologie previne deshidratarea alimentelor si racirea neuniforma a compartimentelor acestui frigider.¬†Pe langa mentinerea prospetimii, inghetarea rapida reduce picurarea in timpul dezghetarii, astfel aroma este retinuta, producand¬†rezultate delicioase la gatit.

¬† ¬† VORTEX VO1004 cu un singur compresor si¬†2 circuite de racire¬†este un aparat frigorific practic, dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu¬†diverse preferin»õe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer cu umiditate controlata are un volum net generos pe frigider de¬†194 l. Rafturile de depozitare alimente¬†Comfort Clean¬†sunt in numar de 4 realizate din¬†plastic de inalta calitate, ce sunt rezistente la zgarieturi, substante chimice temperaturi extreme si pot fi spalate usor si in conditii de igiena in masina de spalat vase (pana la maxim 55¬ļC). Nu mai este necesar sa curatati rafturile manual. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustatńÉ dupńÉ nevoi √ģn trepte de maximum c√ĘŇ£iva centimetri. Acest lucru este util deoarece se √ģnt√ĘmplńÉ frecvent ca aceastńÉ distanŇ£ńÉ sńÉ fie cu c√ĘŇ£iva milimetri mai micńÉ dec√Ęt √ģnńÉlŇ£imea standard vaselor sau a borcanelor din comerŇ£. La interior, combina frigorifica nu beneficiaza de iluminare pe baza de LED-uri.

¬† ¬† ¬†In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla si un compartiment mare etans¬†Daily¬†Fresh.¬†Mecanismul culisant de deschidere a sertarului asigura niveluri superioare ale umiditatii. Datorita acestui lucru, fructele si legumele se mentin proaspete si apetisante pentru o perioada considerabil mai mare. Acest spatiu are o temperatura constanta de¬†+3¬įC¬†si o umiditate la fel controlata.

 

     Datorita tehnologiei de racire dinamica aparatul Vortex la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Usa frigiderului Smart reversibila cu maner orizontal integrat, avand deschidere spre dreapta. Tehnologia sistemului Smart ne da posibilitatea de a aranja acest aparat aproape de mobila din bucatarie, fara a ocupa un spatiu suplimentar cand deschidem usa combinei.

 

¬† ¬† ¬†Usa este echipata cu 4 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse. Suporturile de pe usa, ce sunt realizate din plastic de inalta calitate, ce sunt rezistente la zgarieturi, substante chimice si la temperaturi extreme. Toate suporturile pot fi spalate si igienizate usor in masina de spalat vase (pana la maxim 55¬ļC). In plus suporturile de pe partea interioara a usilor pot fi reglate la 5 nivele diferite. In acest fel, puteti regla inaltimea fiecarui suport in functie de marimea ambalajului.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a aparatului avand 3 compartimente mari tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru cuburi de gheata.

     Accesul la alimente din zona de congelare se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner orizontal ce are deschidere spre dreapta, ce are la randul ei un sistem de deschidere Smart. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta aparat frigorific este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

¬†¬†¬†¬† Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand¬†clasa climatica: ST‚ÄďN¬†de la¬†+16¬įC¬†in regim de iarna p√ĘnńÉ la¬†+38¬įC¬†in regim de vara

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 √∑ + 32
N Temperat + 16 √∑ + 32
ST Subtropical + 16 √∑ + 38
T Tropical + 16 √∑ + 43

¬† ¬† VORTEX VO1004 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric¬†11 ore¬†fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre¬†2¬įC si 7¬įC, in timp ce temperatura din congelatorul de 4 stele poate varia intre¬†-14¬įC si -24¬įC. Aparatul are in dotare senzori¬†Fresh Sense¬†ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator.

     Din punct de vedere energetic VORTEX VO1004 se remarca prin consumul energetic mic de 261 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Aceasta combina este si foarte silentioasa, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Volumul total a acestui combine este de 288 de litri din care 194 de litri ii revin frigiderului iar restul de 70 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 186 x 59.5 x 54 si o greutate de 56 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat frigorific performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica VORTEX VO1004, No Frost, 264 l, H 180 cm, Clasa A+, alb

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *