Sari la conținut

Set Trambulina Cu Plasa De Protectie 180 Cm SPARTAN (review)

  • de

   Te poti bucura vara aceasta de cea mai tare distractie alaturi de trambulina cu plasa de protectie si scara SPARTAN (180 cm). Traieste din nou copilaria si senzatiile tari, ia parte la miscare in aer liber alaturi de cei mici cu cea mai tare trambulina. Aceasta are inclusa plasa de protectie astfel ca tu sa fii in deplina siguranta iar distractia sa fie asigurata la maxim. Avand un diametru de 180 cm, cei mici beneficiaza de un spatiu de joaca suficient de mare astfel incat distractie sa fie pe masura. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 3 picioare groase in forma de W pentru o stabilitate sporita. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. Stalpii plasei de protectie sunt inveliti cu Spuma buretata (conducta cu diametrul de spuma de 48 mm EPE, grosime de 10 mm) care protejaza copiii de posibilele lovituri in stalpi.

    Arcurile funcționează individual, ceea ce înseamnă că utilizatorul trebuie să fie mai atent și mai controlat în salturi, deoarece nu vor fi redirecționați în mod automat spre mijloc.

   Pont: Daca vrei sa faci o comparatie cu un model similar, cu performante similare sau chiar mai bune, Dechatlon are o oferta buna zilele acestea la modelul Essential: Vezi oferta actualizata

Set trambulina cu plasa de protectie 180 cm SPARTAN Economy

    Este recomandat folosirea acestei trambulinei cu Plasa De Protectie 180 Cm SPARTAN in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Greutatea maxima utilizator pe care o poate sustine este de maxim 125 Kg. Componentele utilizate au fost confectionate din materiale dovedite. Un cadru solid si durabil acoperit cu o acoperire anticoroziva, picioare stabile, rezistenta la rosu, rezistenta la apa, plasa rezistenta la razele UV sau un design inovator de plasa interna care impiedica sariturile arcurilor, sunt doar cateva dintre avantajele trambulinei.

– 36 arcuri galvanizate
– cadrul galvanizat de Ø 38 mm
– 3 Picioare (in forma de W)
– 6 stalpi suport pentru plasa
– suprafata de sarit: dezvoltata si importata SUA
– sarcina maxima admisa: 125 kg
– greutate produs: ~ 35 kg
– arcuri din sarma de otel galvanizat (inoxidabil) 3,2 mm, lungime 178 mm (28 N) in spirala, 25 mm diametru
– contine o cheie de resort pentru montarea trambulinei
– sarcina dinamica admisa: 50 kg 
– inaltimeplasa:~ 145 cm
– inaltime de la sol:~ 46 cm

   Deși poate părea floare la ureche să țopăi pe o trambulină, poți avea o surpriză atunci când te apuci de treabă. Săritul minute în șir îți poate pune probleme serioase în ceea ce privește menținerea echilibrului, însă cu timpul vei învăța cum să faci față. În plus, pentru cei cu probleme de echilibru, există și varianta atașării unor mânere trambulinei. Setul de trambulina include si o scarita ideala pentru o greutate de pana la 125 kg.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducerea actuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *