Freza Unghii Semiprofesionala Roz ENS PRO, review & pareri

    Se spune ca pentru orice persoana cartea de vizita este reprezentata de unghii. Astfel, importanta esteticii manichiurii a dus la aparitia modelelor de tot felul si a posibilitatii de a avea unghii impecabile mereu, prin diferite tehnici de constructie si infrumusetare.

    Fie ca protezarea unghiilor este doar o pasiune sau ca este un domeniu in sine de activitate, o persoana care se ocupa cu intretinerea unghiilor are nevoie, inainte de orice, de o freaza unghii de calitate. Din fericire, optiunile nu sunt limitate la putine modelele, dar pentru a alege un model accesubil ca pret dar in acelasi timp performant trebuie studiat indeaproape caracteristicile tehnice. Freza Unghii Semiprofesionala Roz ENS PRO este o alegere potrivita, un produs compact, eficient si indemanatic, care te ajuta sa scapi de neplacerile unei manichiuni neingrijite.

                                     Vezi promotie actualizata

      Freza de unghii semiprofesionala Roz ENS PRO Germania este ideala pentru manichiura si pedichiura! Freza Electrica Unghii Semiprofesionala e foarte usoara, usor de manevrat in orice pozitie, avand viteza de rotatie variabila, intre 3000 – 20.000 RPM. Se livreaza cu set de 6 capete de schimb si adaptor. Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

Pachetul contine:

– Freza electrica unghii semiprofesionala manichiura
– 6 inele abrazive
– 6 capete freza (modele diferite)
– Cutie originala
– Instructiuni de folosire

  O freaza de unghii trebuie sa usureze semnificativ activitatea persoanei care o foloseste, sa fie destul de simplu de intrebuintat, deoarece activitatea in sine trebuie sa fie una relaxanta. Bineinteles, scopul final este ca manichiura sa fie impecabila, asa ca totul trebuie sa functioneze la standarde ridicate, iar cu putin talent si produse calitative, rezultatul va fi in mod sigur unul demn de revistele de stil.

    Freza Electrica Unghii Semiprofesionala Roz ENS PRO este prevazuta cu mandrina metalica pentru fixarea capatului de lucru.

Se livreaza cu set de 6 capete de schimb si adaptor. Gama de nuante de oja semipermanenta SensoPRO 15 ml este incredibil de variata, peste 90 de nuante si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi preferatele tale: Registrul complet al culorilor poate fi consultat aici