Stepper MS500 Negru DOMYOS, performante (review)

  • de

    Dupa o luna de lucru cu acest ministepper MS500 Negru DOMYOS te pot asigura ca nici un rand de scari nu iti va mai pune probleme. Aceasta masinarie de fitness compacta este ideala pentru efectuarea exercitiilor in locuinta proprie, iar dupa fiecare utilizare poate fi inmagazinata cu usurinta intr-un spatiu mic, pana la urmatoarea folosire. De regula daca alte aparate de fitness ridica mari probleme cu spatiul pe care il ocupa intr-o locuinta, acelasi lucru nu se va intampla cu ministepperul MS500 Negru DOMYOS. Acesta este un aparat potrivit oricarei varste, atat pentru nivelul incapator cat si avansati, un aparat care va pune la lucru o buna parte a corpului pentru a elimina astfel stresul, si caloriile acumulate din alimentatia nesanatoasa. Pentru rezultate cat mai rapide se recomanda urmarea si unei diete specifice, care sa includa mai putina carne, grasime sau alte alimente cu carbohidrati in exces.

MINI-BICICLETĂ, STEPPER FITNESS CARDIO Antrenamente acasa - Stepper MS500 Negru DOMYOS - Idei sportive pentru acasa

 

      MS500 Negru DOMYOS are in componenta si un coputer de bord, cu display LED, care afiseaza in timp real parcursul realizat de utilizator, astfel: numarul de pasi, calorii arse si durata deplasarii. Aparatul inregistreaza pana la 10 valori in memorie. Mic şi practic, se poate muta uşor dintr-o cameră în alta. La sfârşitul antrenamentelor, este uşor să ii găsiţi un loc de depozitare, datorită dimensiunii mici.

     Acest aparat permite pierderea in greutate, efectuarea de exercitii cardio, tonifierea zonei inferioare a corpului (fesieri, coapse, gambe) si a muschilor abdominali. . Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). Daca incepeti rapid antrenamentele riscati sa mariti riscul de ranire si astfel pierdeti din energie. La finalul fiecarei sedinte se recomand un timp de recuperare.

MINI-BICICLETĂ, STEPPER FITNESS CARDIO Antrenamente acasa - Stepper MS500 Negru DOMYOS - Idei sportive pentru acasa

      Cele doua pedale pe care se exercita presiunea masei corpului au un sistem hidraulic ce suporta o greutate de pana la 113 Kg. Pedalele rigide sunt acoperite cu un strat dn cauciuc rezistent ce asigura o aderenta buna in cazul in care vei folosi o pereche de adidasi de tip sport. Cadrul metalic este unul foarte solid, conceput astfel incat sa absoarba socul produs de miscarile variate ce vor simula mersul normal din timpul exercitiilor.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness compact, eficient care sa te ajute sa mentii un tonus optim al corpului, totul la un pret accesibil: Vezi oferta pret


        Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioadele de reduceri, il poti cumpara mult mai ieftin: Vezi pret actualizat

MINI-BICICLETĂ, STEPPER FITNESS CARDIO Antrenamente acasa - Stepper MS500 Negru DOMYOS - Idei sportive pentru acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *