Aparat Home Gym Compact Bodybuilding DOMYOS, review

  • de

   E important sa fii mereu in forma iar daca vrei sa ai parte de un exercitiu complet care sa se plieze pentru toate grupele de muschi iti recomand aparatul multifunctional Home Gym Compact Bodybuilding DOMYOS. De multe ori nu acordam atentie exercitiului dar si acesta trebuie facut cu un oarecare simt de raspundere si uniform pentru toate zonele corpului, asa ca uneori daca lucrezi mai mult o zona si le neglijeji pe altele, pot aparea disproportii. Cu noul aparat multifunctional Home Gym Compact Bodybuilding DOMYOS toate aceste probleme vor fi date uitarii, mai ales ca beneficiaza de mai multe zone de lucru unde poti pune in aplicare mai multe exercitii de forta de calitate pentru zone cat mai variate ale corpului.

FR Domyos HG Compact - YouTube

      Cele 19 de exercitii pe care le poti incerca cu noul aparat multifunctional te vor stimua de fiecare data astfel incat sa nu intervina in timp monotonia. O diversitate destul de bogata de exercitii care iti vor stimula forta fizica pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate si picioare. Deasemenea este prevazut si cu un dispozitiv pentru flotari si o bara pentru abdomene. Printre exercitii le putem enumera pe urmatoarele: flotari, fluturari, helcometru, abdomene, triceps in pozitie sezut, extensii picioare, biceps, umeri, triceps in picioare, extensii cu un brat, ridicari picioare, genunchi etc. 

       Scripetii de balansare cu rulmenti ABEC 7 sunt construiti ca la carte, sunt solizi si ofera o siguranta in utilizarea aparatului in timp. Masa corporala maxima admisa pentru acest dispozitiv este de 150 Kg. Datorita sistemului de scripeti si a cablurilor de extindere, intrebuintarea aparatului este garantat facila si multifunctionala, avand in vedere ca iti poti antrena pieptul prin prisma presei superioare pentru impins si cea pentru extensii in lateral, existand optiunea de extensie pentru picioare, helcometrul si aparatul vertical pentru exercitii. Greutatile pot fi alese usor, prin folosirea cuiului de siguranta, iar bancuta se regleaza pe profilul utilizatorului, pentru confort sporit.

       Greutatile sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 5 Kg reglabile din 5 în 5 kg, până la 60 kg. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia de siguranta la limita de greutate dorita. Greutățile vor fi încadrate mereu într-un suport în cazul modelelor intermediare. De asemenea, acestea ar trebui să îți permită să execuți o gamă mai largă de exerciții, prin opțiuni de ajutare a aparatului pentru piept și a altor elemente de pe aparatul fitness. În plus, vine cu mai multe accesorii care te ajută să variezi tipul și nivelul de dificultate al exercițiilor.

      Optiunile de antrenament de rezistenta sunt complete complete, cat mai diversificate, pentru a permite urmatoarele tipuri de exercitii: abdomene, tractiuni(fata, spate, frontale, fluture), extensii, lovituri laterale, ridicari de haltere (de pe banca, de la umeri), exercitii pentru diverse grupe de muschi(triceps, oblici abdominali) sau alte miscari cat mai ample.

       In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

BODYBUILDING GHIDAT - ECHIPAMENT Antrenamente acasa - Aparat bodybuilding Compact DOMYOS - Idei sportive pentru acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *