Ceas pentru barbati Fossil Grant FS4813, pret, specificatii design

   Unul dintre cele mai cautate ceasuri de mana pentru barbati in magazinele de specialitate, a fost anul trecut Fossil Grant FS4813. Acesta este un model nonconformist ce exprima foarte bine stilul elegant si practic, fiind potrivit in oricare combinatie vestimentara. Un alt avantaj al acestuia o reprezinta constructia solida de care da dovada, fiind rezistent la zgrieturi sau socuri moderate. Brandul Fossil este unul de traditie, fiind prezent in piata cu numeroase produse, updatate de la an la an, cu mecanisme mai profesioniste, ce masoara timpul cu exactitate. 

Ceas pentru barbati Fossil Grant FS4813

    Fossil Grant FS4813 are carcasa construita in totalitate din otel inoxidabil cu inscrisuri romane pe partea exterioara, avand un diametru masurat de 44 de milimetri. Este acoperit de catre un ecran din safir si este rezistent la socuri si zgarieturi. Mecanismul de la interior aduce un pic din atmosfera tumultoasa a anilor trecuti, zona perioadei interbelice, atunci cand se punea mare pret pe un ceas de calitate. Carcasa rotunda argintie este placata prin PVD, un invelis de finisare extrem de durabil, aplicat deasupra unui substrat de crom sau crom satin. Afisajul de interior este impartit intre cele 3 mecanisme care au rol de ora, minut, secunda si cronometru. Ceasul poseda urmatoarele functii: minut, secunda, subcadran cu 24 de ore si cronometru.

     Cureaua este realizata din piele naturala de culoare maro inchis si are un aspect mat avand o latime de 22 mm atat incat sa nu te incomodeze in activitatile din timpul zilei. Acesta rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere. Este un ceas care mie imi place foarte mult si cu siguranta se va regasi in colectia multor domni.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas pentru barbati Fossil Grant FS4813