LEGO® City Police – Furtul diamantelor cu politia aeriana 60209, review & pareri

  • de

   LEGO City Police – Furtul diamantelor cu politia aeriana 60209 este un sistem de joc inventiv ideal pentru cei mici, compus din piese de construit ce va pune la incercare imaginatia tuturor, a parintilor si a celor mici. La noi in familie minifigurinele LEGO sunt printre preferate, mai ales ca pun la bataie povesti cat mai interesante, nelipsite de personaje si actiuni cat mai diverse. De data aceasta personajul principal este avionul de politie aeriana 60209 care impreuna cu echipajul transportatorului blindat sunt subiectul unei activitati de investigare intr-un caz de furt de diamante. Aduna in cutii echipamentele de care ai nevoie si incarca-le in avionul de politie dar nu inainte de a comunica prin radio cu echipa de la sol pentru a o informa ca pornesti spre destinatie. Avionul va pune imaginatia celui mic la lucru, il va invata ce inseamna o situatie de criza, activitatile ce trebuiesc puse la punct intr-un caz de cercetare si investigare si multe altele ce implica distractie si cunostiinte noi. Echipa operationala este compusa si 4 figurine ce simbolizeaza intreg echipajul.

    Proceul de constructie este unul minutios ce consta in urmarirea shemelor grafice din manualul de instructiuni. Odata ce ati trecut testul constructiei, s-a demonstrat ca cel mic va deprinde mai multe abilitati tehnice si sociale printre care:

Abilităţile motrice şi coordonarea dintre mână şi ochi;

Abilităţile de orientare în spaţiu;

Capacitatea de gândire creativă şi divergentă;

Abilităţile sociale;

Abilităţile lingvistice.

        Construcţiile încurajează copiii să îşi testeze modul în care relaţionează cu spaţiile şi să îşi folosească mintea pentru a roti imaginar obiectele. Aceste practici pot duce la dezvoltarea unor abilităţi superioare de orientare spaţială, iar studiile experimentale aduc dovezi asupra acestui lucru. Conform studiilor, complexitatea unui joc LEGO pentru copii de la vârsta de 4 ani are impact pe termen lung: cu cât jocul este mai complex în timpul anilor preşcolari, cu atât au rezultate mai bune la matematică în liceu, chiar şi după verificarea IQ-ului. Un studiu pilot recent efectuat sugerează că elevii din clasa I-a care se implică zilnic în activităţi de construire îşi pot creşte abilităţile matematicegândirea spaţială şi controlul asupra execuţiei. Din acest motiv, inginerii şi oamenii de ştiinţă au construit modele prototip: îi ajută să îşi testeze şi exploreze ideile. În cazul în care doresti ca copilul dimneavoastra sa obtina o gandire constructiva a felului în care forţele de tensiune şi compresie funcţionează, experienţa de construire manuală este nepreţuită, iar astfel LEGO City Police – Furtul diamantelor cu politia aeriana 60209, este o alegere potrivita pentru educatia si viata sociala a celui mic.

Recomandare:

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp,disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

 

LEGO City Police Furtul diamantelor cu politia aeriana 60209 pentru 6+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *