Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, review

  • de

    Astazi va supunem atentiei o noua statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, ale carei caracteristici cheie vor fi enumerate imediat: presiune abur 5 bar, capacitate rezervor de 1 litru, 85 g/min jet continuu de abur, 2 minute timp de incalzire, setare ECO, sistem stocare cablu, oprire automata si sistem anti-calcar. Tefal Easy Pressing GV5250E1 este o statie de calcat compacta, care, desi nu ofera cel mai puternic jet de abur din clasa sa, impresioneaza din punct de vedere al performantelor prin prisma dimensiunilor pe care le poseda. Este un aparat electrocasnic minunat in situatiile in care spatiul existent nu iti permite sa te bucuri de calitatea altor modele ceva mai avansate, dar si mai voluminoase. Asadar, intalnim un design compact, in conditiile in care amprenta fierului de calcat este aproximativ egala cu cea a statiei. Tehnologiile patentate ce ajuta la calcarea rufelor protejeaza continuu materialul si il fac sa arate ca nou chiar si dupa mai multe procese de calcare.

Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W, boiler 5 bar, 1 L, talpa antiaderenta Durilium Airglide, Alb

   Pe langa calitatea calcatului rufelor, mai este important si modul cum reusesti sa faci astfel incat sa nu provoci stricaciuni la nivel de material, pentru ca in timp acesta sa arate la fel de nou ca la prima purtare. Tefal Easy Pressing GV5250E1 este printre singurele statii de calcat ce ofera aceasta combinatie de atentie sporita la temperatura, punand bazele in acelasi timp a unui calcat profesionist, la dunga. Tefal Easy Pressing este o statie de calcat cu abur de inalta presiune. Cu 85 g / min. Presiunea puternica a aburului asigura rezultate de calcare perfecta in cel mai scurt timp. Acestea sunt completate de performantele ridicate de alunecare datorita placii Durilium Airglide, design compact cu rulare inteligenta a cablurilor si rezervor mare de apa de 1 litru care poate fi reumplut cu usurinta.

Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W, boiler 5 bar, 1 L, talpa antiaderenta Durilium Airglide, Alb

    Talpa cu care este echipata este elementul cheie in tot acest angrenaj, este cea care va face diferenta atunci cand vei folosi statia de calcat reusind sa obtina rezultate foarte bune chiar si in cazul cutelor greu de scos. Aceasta este ajutata indeaproape de siemul performant cu aburi ce ridica apa din rezervor pana la o presiune de 5 bar, acoperind astfel o arie destul de larga doar printr-o singura actionare. 

Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W, boiler 5 bar, 1 L, talpa antiaderenta Durilium Airglide, Alb

      Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 85 g/min de abur. Chiar si hainele avand cute dificile vor putea fi calcate la fel de bine, asta datorita functiei cu abur abundent sub forma de jet care permite eliberarea unei cantitati de abur mai mari aferente functiei jet abur. Rezervorul detasabil are o capacitate de 1 litri cu o autonomie destul de buna pentru sesiuni lungi de calcat.

   Urmele mai greu de calcat intalnite in cazul rufelor din bumbac pot fi mai usor estompate alegand functia cu jet de abur ce imprima o cantitate de abur punctual astfel incat fibra sa se relaxeze si sa fie usor de remodelat de talpa incalzita a statiei. Deasemenea cu aceasta statie iti va fi usor sa calci si acele haine mai sensibile la temperatura, Tefal Easy Pressing GV5250E1 fiind o statie ce poate fi programata sa lucreze in conditii optime pentru matase, perdele,  sau lana. Presiunea inalta a aburului si cele 3 setari optime de temperatura si abur garanteaza tesaturi perfect calcate de fiecare data. Tefal Easy Pressing GV5250E1 ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat/normal/maxim). Aparatul elibereaza un abur cu presiune inalta ce patrunde adanc in tesatura pentru rezultate rapide si eficiente, chiar si in cazul materialelor groase sau al cutelor dificile.

      Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante durabile. Acele urme de depunere care se strang pe marginea talpei sunt istorie, functia anticalcar oferind nu numai siguranta hainelor, in acelasi timp respecta si regula de baza unei functionari corecte, mecanismele de la interior fiind protejate de calcar sau alte depuneri ce pot scurta durata de functionare a aparatului de calcat.

     Un alt element important in tot acest angrenaj o reprezinta talpa  Durilium Airglide cu functia Autoclean, prevazuta cu canale pentru directionare abur pe toata suprafata ei, pentru un calcat eficient si sigur. Forma specifica cu varf de precizie face posibila actiunea chiar si in acele zone mai greu accesibile. Aceasta ofera de 3 ori mai mult abur fata de un fier de calcat obisnuit, oferind o combinatie perfecta ce imbina abur, mereu la o temperatura potrivita pentru a proteja tesatura. Tehnologia exclusiva Protect System transforma in abur picaturile de apa ce raman in fier, prevening scurgerea acestora si formarea petelor pe haine pentru o ingrijire completa a tesaturilor. 

     Cablul de lungime 1.6 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea Tefal. Tefal Easy Pressing GV5250E1 este o statie de calcat performanta si compacta care face fata cu brio la cele mai intense sesiuni de calcat, usurandu-va munca in mod inteligent. Cu siguranta un raport calitate/pret superior.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W, boiler 5 bar, 1 L, talpa antiaderenta Durilium Airglide, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *