Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, pret, performante

  • de

   Cuptorul incorporabil Bosch HBA554EB0 este potrivit pentru cei care doresc sa ofere bucatariei un aer modern, dar in acelasi timp sa pastreze partea functionala printr-un upgrade consistent. Alegerea cuptorului incorporabil Bosch HBA554EB0 este una foarte buna daca privim dotarile tehnice, eficienta de consum si programele de lucru aferente. Modul de gatire propus de acesta este unul inovator, eficient si modern daca privim evolutia tehnica din ultimul timp. Produsele Bosh se caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Bosch despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (mm) 595 x 594 x 548 si o greutate de 31,139 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (L, l, H)mm 560/568 x 550 x 585/595 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 20 mm.

 

Imagini pentru Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0

 

Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, panou comanda:   

     

      Cuptorul are un design modern, de culoare inox si a materialului din inox din care este facut, iesind de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Afisajul LCD al display-ului de informare pozitionat frontal, impreuna cu programatorul mecanic, actionat de doua butoane push up, indeplinesc functiile de: setare temperatura, timer si selector de programe. In dreapta panoului se afla butonul retractabil de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 275°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea stanga a panoului de control se afla butonul retractabil, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 11 programe cu care este dotat cuptorul. Cand este activat cuptorul si aparatul se incalzeste, pe ecran va apare o semnalizare cu simbolul P care ne indica acest lucru. Iar cand aparatul nu mai incalzeste aceasta semnalizare se stinge. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Cu ajutorul programatorului Ts, cu functia de ceas monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Cu ajutorul tastelor cu (-) si cu (+) avem posibilitatea de a reduce sau de a mari valorile setate. Cand cuptorul este in faza de incalzire pe display va apare o pictograma ce ilustreaza un termometru, iar atunci cand se decupleaza din cauza termo-timerului, pictograma dispare. Treapta de temperatura de la functia de gatire Grill se face pe trei nivele. Iar atunci cand setam o temperatura mare dupa un timp cuptorul scade automat temperatura. Setarea maxima a programatorului este de 23 de ore si 59 de minute. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor cuptorului pentru a preveni modificarea parametrilor de catre copii in timp ce cuptorul este in functiune. Trebuie mentionat si faptul ca butoanele de la nivelul panoului ies în afară când trebuie să fie utilizate şi se retrag în interior după efectuarea comenzilor, conferind suprafeţei un aspect neted şi elegant.

Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, Electric, 71 l, Clasa A, Negru

Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, constructie/design:

 

      Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 71 litri, cu 5 nivele de coacere, iluminare interioara cu halogen, fiind dotat si cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are şi un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului rabatabila, este alcatuita din 2 straturii de sticla semitransparenta, ce asigua o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Capacitatea cuptorului fiind mare, il recomanda in special familiilor numeroase sau pensiunilor, unde se prepara des alimente sanatoase la cuptor. Cuptorul are in dotare si 5 randuri de ghidaje laterale pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase.

 

Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, Electric, 71 l, Clasa A, Negru

    Acest model cu sistem de autocuratare Eco Clean Direct fara consum suplimentar de energie, are peretele posterior al cuptorului acoperita cu un strat special compus din particule minuscule nanoceramice ce preiau murdaria si o descompun, mentanand astfel cuptorul curat si reducand posibilele mirosuri cu pana la 80%. Sistemul de autocuratarea are loc in timpul gatirii. Stratul ceramic este activ pe intreaga perioada de viata a aparatului. Sistemul de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Aparatul are 11 functii si moduri de incalzire care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor.

   Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare/mic cu puterea de 2000/1100 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

    Aparatul detine tehnologia Turbo Grill unde gratarul consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne. Funcţia de convecţie 3D a aerului asigură o distribuţie optimă a căldurii şi o circulatie permanentă a aerului fierbinte. Aceasta functie este posibila din punct de vedere tehnologic deoarece constructiv aparatul are o rezistenta suplimentara ascunsa de forma circulara care este amplasata in jurul ventilatorului din cuptor.

      Gatit traditional cu functionarea elementelor de incalzire superior si inferior. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Functia cu element de incalzire inferior static, unde caldura este emisa de rezistenta cu puterea de 1200 W din partea inferioara a cuptorului, cu placa mare de coacere cu suprafata de 1290 cm2. Aceasta functie este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire. Cu functia convecţie aer – Eco, Bosch ofera un nou mod de incalzire, care este cu 30% mai eficient. Tehnologic acest lucru se obtine printr-o izolatie suplimentara ce asigura o reducere considerabila a consumului de energie. Acest lucru are ca rezultat o distributie uniforma a aerului fierbinte in jurul alimentelor pentru a le ajuta sa se coaca in mod uniform. In plus aceasta functie regleaza si optim alimentarea cu energie a cuptorului. La acest mod de gatire alimentele sunt pregatite in etape de coacere folosind si caldura ramasa. Deci produsele alimentare raman suculente si mai putin arse. Folosind frecvent aceasta functie de coacere, energia electrica poate fi economisita si in functie de modul de preparare. Aceasta functie defineste clasa de eficienta energetica a cuptorului. Programul Pizza face modificările necesare de temperatură pentru a garanta aceleaşi rezultate ca ale unui cuptor tradiţional cu lemne. Pizze perfect coapte în interior şi la exterior în doar 30 de minute. Aceasta functie este ideală si pentru alimente proaspete sau pentru coacerea finală a semi-preparatelor. La aceasta functie de coacere incalzirea este realizata atat de rezistenta de jos, cat si de rezistenta inelara din peretele posterior. Cu opţiunea Fast Cooking (incalzire rapida), cuptorul nu mai necesită preîncălzire, ceea ce, evident, accelerează procesul. In numai patru minute, cuptorul multifuncţional se încălzeşte la 150°C si alimentele ajung pe masă cu 20% până la 50% mai repede. Pe langa acestea avem la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o mare varietate de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea. Cuptorul Bosch HBA534EB0 este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,97 kWh/ciclul de coacere traditional si putere instalata de 3400 W, conform etichetei energetice.

      Analizand caracteristicile cu care este prevazut acest cuptor oferta este atractiva. Analizand caracteristicile tehnice cu care este prevazut acest cuptor oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: O tava universala emailata cu suprafata de coacere de 1290 cm2 si un gratar cromat combi.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Bosch HBA554EB0, Electric, 71 l, Clasa A, Negru

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *