Steam Ironing Robot – Aparat gonflabil pentru călcat și uscat haine (review)

   Ne aflam iarasi in acea perioada a anului in care datorita temperaturilor scazute si a umiditatii persistente din atmosfera, rufele tale se usuca acum in 2-3 zile. Exista totusi sisteme moderne de tip uscator care pot usca automat o cantitate mare de rufe in doar cateva minute, asa cum se intampla si in cazul lui Steam Ironing Robot, un dispozitiv de tip 2 in 1 ce actioneaza atat ca uscator de rufe cat si aparat de calcat rufe. Tehnologia nu este una necunoscuta, existand in trecut si alte dispozitive care ofereau aceste doua functii independent, modelul de fata beneficiind de un upgrade consistent deoarece te ajuta sa usuci si sa elimini cutele in acelasi timp. 

   Steam Ironing Robot are toate calitatile necesare pentru a face acest lucru posibil, disponibil la un pret accesibil. Este o alternativa perfecta la un dispozitiv de tip uscator mai mare, care in general este mult mai scump si  consuma mai multa energie. Prin faptul ca uscarea si calcarea rufelor survine in acelasi timp, ai sansa sa economisesti timp important pe care in general l-ai fi petrecut calcand rufele folosind un dispozitiv neconventional. Datorită puterii sale de 1800 W, Steam Ironing Robot te va ajuta să reduci semnificativ timpul acordat acestui proces anevoios. Spre deosebire de fierul de călcat clasic, aparatul de uscat și călcat Steam Ironing Robot asigură o cantitate mare de aer cald ce pătrunde adânc în țesătură, astfel încât hainele tale să devină perfect netede fără prea mult efort. 

    Putem observa ca in cazul acestui aparat, controlul si functionarea sa beneficiaza de niste standarde noi, avem comanda prin functie atingere (touch-display) iar functionarea aparatului poate fi programata in intervale de timp utilizand functia Timer. 

    Steam Ironing Robot are un motor eficient si silentios care sufla aer cald in invelisul termorezistent, uscand hainele rapid, fara sa le deterioreze. Are o structura rezistenta, care nu se va indoi, nu va rugini si poate sustine pana la 10 kilograme de rufe. Timpul de uscare este unul normal si nu depaseste mai mult de 1-2 ore, in functie de nivelul de umiditate si consistenta tesaturii. In plus hainele pot fi puse la uscat direct pe umeras, astfel ca nu se vor mai sifona in timpul procesului de uscare. In plus poti seta din cadrul panoului de comanda nivelul de uscare, care va reflecta treapta aleasa din zona potentiometrului reglabil. Puterea maxima a acestuia ajunge la 1800 W, una destul de mare care va face ca rufele tale sa nu stea prea mult la uscat. 

     Hainele se vor usca natural, ca si cum ar fi uscate afara, pastrandu-si textura moale si catifelata. Hainele vor fi mai putin sifonate, fiind uscate pe umerase. Aftfel timpul necesar pentru calcare va fi redus semnificativ. Steam Ironing Robot este ideal pentru cei ce locuiesc in garsoniere sau apartamente si nu au suficient spatiu dar si pentru cei ce spala foarte des si au nevoie ca rufele sa se usuce rapid. Steam Ironing Robot este pliabil si usor de depozita pana la urmatoarea folosire. Este ideal pentru materialele delicate pentru care nu poate fi folosit fierul de călcat. În plus, Steam Ironing Robot neutralizează mirosurile neplăcute ale hainelor purtate. Gratuit vei primi 5 cleme cu greutate integrată, ce îți vor ține hainele drepte și fixe pe balon în timpul utilizării.

Recomandare:

       Il recomand tuturor ca o alternativa perfecta la uscatoarele clasice, la fel de eficient, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus