🥇 Revolutia preturilor la eMag – Reduceri (18-20 iunie)

  • de

   Inceputul de vara este intotdeauna pus sub semnul planurilor noi, e timpul pentru idei indraznete, moment in care casa ta trece prin schimbari semnificative la nivelul dotarilor si a aspectului general. eMag pregateste incepand de maine, 18 iunie, o noua sesiune de reduceri, intitulata sugestiv „eMag Revolutia Preturilor” ce anunta reduceri semnificative de pana la 60 %. De regula stocurile per produs sunt limitate, asa ca nu e timp de gandire foarte mult, ofertele cele mai bune fiind epuizate de la primele ore. E un eveniment ce nu merita ratat mai ales daca ai in plan redecorarea casei cu aparate electrocasnice si electronice, un set de mobilier nou. Deasemena promotii interesante vor fi si in categoriile produse de ingrijire personala sau haine din colectiile de primavara.

    Vorbesc din propria experienta mai ales ca am reusit de fiecare data sa fac achizitii foarte bune ca pret in ultimul timp cu ocazia acestui eveniment (se intampla o data la cateva luni). Nu e rost sa mai stai pe ganduri, iar primul sfat ar fi sa iti planifici bugetul pentru maine, sa studiezi preturile si cam care ar fi produsele preferate in functie de categoriile de mai jos:

1. Telefoane mobile si electronice la reducere

2. Electrocasnice mari si mici la reducere


3. Produse de gradinarit, amenajari interior si mobilier 


4. Articole pentru copii, haine si cosmetice

    Lista poate continua, si cu alte produse din alte categorii ca, toate produsele ce pot fi achizitionate la reducere fiind disponibile din zona de catalogaici

  • laptopuri;
  • televizoare;
  • aparate de aer conditionat;
  • aricole de menaj si home-deco;
  • articole si aparate de ingrijire personala;
   Iar daca vrei sa iesi cu adevarat in castig, in ultima faza iti recomand sa nu uiti de sectiunea resigilate, unde proportional cu reducerile la produsele noi, itemii aflati in stoc primesc reduceri si mai mari. Campania de reduceri incepe maine dimineata, de la prima ora, de regula, 7:30 – 8 AM si tine 3 zile, pana in data de 20 iunie ora 0:00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *