Masina de spalat vase SHARP QW-HS24F472W review & pareri

  • de

      Chiar daca multe persoane considera ca nu au nevoie de o masina de spalat vase iar aceasta investitie este una inutila, nu este chiar asa, deoarece daca privesti avantajele din partea timpului mai putin petrecut la bucatarie si invetit in alte activitati cu adevarat importante, atunci vei vedea adevaratele beneficii. Masina de spalat vase SHARP QW-HS24F472W este o alegere potrivita ca buget, raportata la performante, un model compact pe care poti sa o incadrezi in bucataria ta, fara sa ocupi o mare parte din spatiu. In plus curatarea vaselor atunci cand le treci printr-un proces complet cu ajutorul masinii de spalat vase este unul de igienizare totala, daca folosesti temperaturi ridicate, orice urma de murdarie, bacterii si alte forme de grasime fiind eliminate cu succes fara prea mare efort din partea unui utilizator. Asadar daca vrei sa beneficiezi de toate aceste avantaje, SHARP QW-HS24F472W este masina de spalat vase potrivita pentru casa ta.

Masina de spalat vase SHARP QW-HS24F472W, 10 seturi de vase, 9 programe, A++, alb

    Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84.5 cm inaltime, 59.8 cm lungime si 45 cm latime si greutatea de 40 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Aspectul general dat de culoare si formele specifice este unul clasic. Panoul de comanda prezinta o interfata prietenoasa cu cate sigur te vei obisnui de la prima utilizare. Avem la dispozitie un ecran LED ce indica principalele programe si functi active. Cu butonul On/Off pornim sau oprim masina. Cu butonul P selectam programul de spalare. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata de pana la maxim 12 de ore cu afisare timp ramas. Butonul pentru functia de umplere, poate fi accesat daca sunt introduse 6 sau mai multe seturi de vase in masina. Această functie reduce consumul de apa si de energie si poate fi utilizat numai pentru programele de spalare: Intensiv, ECO Wash si 90 de minute. Daca dioda luminiscenta se aprinde la afisajul de stare, este necesar sa adaugati detergent.

     Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare mare de pana la 10 seturi de vase si 9 programe disponibile care te vor ajuta sa scoti toata murdaria din vase. Energetic este incadrata in clasa de consum superioara A++ cu un consum anual de energie de 211 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 2520 litri. Consumul de apa per un ciclu de lucru este de 9 litri, ceea ce nu este foarte mult raportat la capacitatea sa mare. Consum de energie la modul de oprit/mod inactiv, este de 0,45W/0,49W/h. Consumul real de energie depinde de modul de exploatare a masini. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 50 dB. La finalizarea ciclului de spalare un semnal luminos si sonor ne indica acest lucru. 

Masina de spalat vase SHARP QW-HS24F472W, 10 seturi de vase, 9 programe, A++, alb

     Interiorul este foarte bine partitionat, astfel incat sa existe zone pentru depozitarea veselei de bucatarie, pahare, cratite mai mari, etc. Interiorul este gandit in mod inteligent, astfel incat sa nu intampini probleme in cazul in care doresti sa speli un vas de dimensiuni mai mari. Cosul de la interior vine cu suport glisant dedicat in special acelor unitati de dimensiune mai mica, cum ar fi cutite, furculite, linguri si cesti. 

      Selectia temperaturii la interior se face in 3 trepte, o treapta ridicata care duce nivelul de temperatura la un nivel de 65 de grade, situatie recomandata in cazul vaselor foarte murdare. In rest este suficienta si folosirea primei trepte, in cazul in care ai doar vase usor murdare. 

     Programele de spalat 9 la numar vor acoperi o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: Bio/Eco – functionare in mod economic cu un consum energetic si de apa mai mic decat in mod obisnuit, Intensiv – recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos, Normal, Express, Prespalare etc. Nu trebuie de fiecare data sa incarci masina de spalat la capacitate maxima, aceasta adaptandu-si timpul de lucru dar si consumul energetic la cantitatea de vase introdusa in interior. Astfel vei putea face economii semnificative chiar si atunci cand speli un numar mai redus de vase. Pentru programul de prespalare apa reziduala este incalzita la interiorul masinii la 30 de grade Celsius in timp ce pentru programul Express, temperatura apei va fi de 50 de grade Celsius. Cel mai rapid program Quick Wash are o durata de numai 14 minute, folosind o temperatura a apei incalzita la 20 de grade Celsius. Folosirea programului de spalare rapida este recomandat in cazul vaselor usor murdare, iar daca consider ca ai nevoie de siguranta in plus la curatarea vaselei, poti adauga si optiunea de prespalare pe lista de prioritati. La polul opus, in cazul unei situatii de murdarie in exces, vin cu recomandarea folosirii programului Intensiv, ce incalzeste apa la interior pana la o temperatura de 70 de grade Celsius. Tehnologia de spalare prin infuzie „Steam Wash” face ca murdarie sa fie desprinsa mai usor de pe vasele puse la curatat, un beneficiu ce aduce scurtarea timpului de lucru al programelor si mentinerea unui consum energetic in limitele normale. Acest proces are loc de fiecare data inainte de inceperea unui program de lucru selectat.

      Pentru a reduce din zgomotul produs in timpul functionarii, masina de spalat beneficiaza de un asa numit sistem electronic de control al balansului care contrabalanseaza incarcatura de la interior, oferind astfel un raport al vibratiilor minim la interior. Astfel masina de spalat vase reuseste sa obtina un nivel al zgomotului de numai 50 dB. O alta optiune pe care o are la dispozitie utilizatorul este programare avansata prin care poate devansa in timp pornirea masinii de spalat cu pana la 24 de ore. Stim si faptul ca nu de multe ori se intampla sa nu ai necesarul de vase suficient astfel incat sa folosesti masina de spalat la capacitatea sa maxima, astfel ca in acest caz specialistii de la Sharp au inclus in dotarea masinii de spalat functia de spalare cu incarcare la jumatate, ce te ajuta sa speli o cantitate mai mica de vase cu consum de resurse limitat.

      Sistem de siguranta Overflow va oferi un plus de siguranta in ceea ce priveste operarea masinii de spalat, reusind sa opreasca la timp functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa necontrolate. Masina de spalat Sharp este dotata si cu un sistem de filtrare cu tehnologia de autocuratare, format din: filtru principal, filtru grosier si microfiltru. În privinţa functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, cele 3 nivele de temperatura, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase SHARP QW-HS24F472W, 10 seturi de vase, 9 programe, A++, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *