▷ Sistem Office i5HS248G, Intel i5-6600 3.3GHz Skylake pret si specificatii tehnice

    In cadrul unei firme sau acasa, pentru a obtine performante mai bune din partea unei unitati de calcul este mult mai eficient din punct de vedere cost – performanta sa achizitionezi o unitate de tip desktop, asa cum este si Office i5HS248G. Se stie ca inca nu am ajuns sa traim momentul in care laptopurile sa poata egala performantele unui desktop, dovada fiind chiar pretul, un laptop care are o configuratie asemanatoare unitatii despre care vom vorbi astazi, Office i5HS248G, poate fi achzitionat la un pret mult mai mare. Daca esti dispus sa sacrifici portabilitatea, si stii sigur ca vei folosi aceasta unitate la tine acasa sau la birou, este un deal mult mai bun fata de un laptop. 

Office i5HS248G, Intel i5-6600 3.3GHz Skylake, 8GB DDR4, 1TB HDD + 240GB SSD, GMA HD 530

    Carcasa de tip Middle Tower cu o sursa de 550 W este complet neagra, fatada sa fiind dotata frontal cu porturi aferente pentru o conectare mai usoara la dispozitivele periferice.  Pentru un studiu mai dedicat asupra designului, mentionez faptul ca producatorul este Segotep, modelul fiind SG-V5-BK . In partea laterala, capacul ce ofera accesul la interior este mat, fiind prevazut cu grile de aerisire cu orificii multiple. Sursa de alimentare este una dedicata, cu o putere de 550 W, de la producatorul Inter-Tech  Energon, cu o eficienta de 85.6 %.

Suport unitati optice 1
Suport unitati de stocare HDD 2
Suport unitati de stocare SSD 2
Ventilatoare incluse 1

     Avand o configuratie de tip multimedia, office, cu un procesor pe masura, acesta va putea face fata cu brio tuturor aplicatiilor. Procesorul Intel i5 6600 are 4 nuclee fizice si alte 4 threaduri, tactate la frecventa nominala de 3.3 Ghz ce poate urca pana la 3.9 Ghz, in modul Turbo Boost, cu un consum maxim de 65 W. Lista este updatata de memoria RAM de 8 Gb DDR4 (maxim 32 Gb suportati) si HDD-ul de 1 Tb ce ruleaza la viteza de 7200 rpm. Interfata de conectare este una de tip SATA 3. Din partea memoriei, doar un slot din cele doua disponibile este ocupat de o placuta de memorie de 8 Gb, maximul suportat fiind de 32 Gb. Pentru a prinde viteza si mai mare, sistemul primeste in dotarea standard si un SSD de 240 Gb, ce face ca sistemul de operare sa se incarce in mai putin de cateva secunde. Racirea componentelor de interior se face cu ajutorul a doua ventilatoare dedicate. 

      Pnetru asamblarea completa a componentelor s-a folosit o placa de baza de la MSI, model H110M PRO-D, ce prezinta urmatoarele posibilitati de conectare componente intern:

Slot PCI Express x16 1
Slot PCI Express x1 2
Numar SATA-III 4

      Placa video dedicata nu a fost inclusa pe lista dotarilor de riguare, prezentul model fiind mai degraba potrivit operatiunilor de tip office, astfel ca nu se ivea necesitatea ei. Chiar si asa, acesta va face o figura destul de buna in cazul in care doresti sa urmaresti filme si seriane in format HD/Full HD, sau va merge sa il folosesti si in cazul anumitor jocuri de generatie mai veche, ce nu necesita performante grafice extraordinare. 

     Din punct de vedere al conexiunilor, aceasta unitate poseda numeroase porturi USB, atat pe fata cat si pe spate. In panoul frontal din fata, gasim 2 porturi de conectare USB 2.0 si un port USB 3.0, intrare casti si microfon in timp ce pentru zona din spate (back panel) alte 4 porturi USB 2.0 si 2 ce respecta standardul USB 3.0. Ai posibilitatea de a conecta un monitor prin VGA sau HDMI, conectarea la internet se face prin LAN (RJ-45), poseda iesire audio si Audio In. Placa audio integrata (Realtek ALC887 ) este una cu pretentii ce stie sa emita la exterior sunet pe 5 canale audio. Unitatea nu beneficaza de sistem de operare in configurarea de fata.

     La partea de optica, modelul de fata vine dotat cu DVD RW, conectata la o interfata SATA-III.

 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Office i5HS248G, Intel i5-6600 3.3GHz Skylake, 8GB DDR4, 1TB HDD + 240GB SSD, GMA HD 530