Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000 performante tehnice

  • de

     Majoritatea obiectelor dintr-o locuinta sunt dependente de energia electrica. Daca tensiunea electrica are variatii sau pica, multe dintre echipamentele electrice si electrocasnice nu vor functiona la parametri normali sau se vor defecta. De aceea, un astfel de aparat este recomandat pentru astfel de situatii. Stabilizatorul de tensiune Steinhaus PRO-GEN1000 este ideal pentru a asigura o tensiune independenta de cea de la retea, sa pentru a pune in functiune diverse dispozitive electrice in locatii neracordate la o retea electrica. Steinhaus PRO-GEN1000 este usor de folosit, atat afisajul digital, precum si panoul de comanda fiind foarte intuitive. 

    Steinhaus PRO-GEN1000 este un generator de curent electric de putere medie ce reprezinta o solutie viabila in fata unor astfel de situatii. Deasemenea in cazul in care vrei sa organizezi un santier si nu ai acces la reteaua de electricitate, acesta poate asigura o functionare optima a unui aparat electric, conectat la o unica priza electrica.

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h

      Motorul care genereaza curent este incadrat la interior de un set de bare metalice ce ofera rol protector pentru a nu fi lovit din exterior. Este un model destul de compact si beneficiaza de o putere nominala de 900 W (1000 W putere maxima). Generatorul asigura alimentare continua de 1000 de wati, 230V, 50Hz, energie suficienta pentru multe aplicatii. Alimentarea acestuia se face cu benzina, capacitatea rezervorului fiind de pana la 6 litri. Un plin de rezervor asigura o autonomie energetica de pana la 9 ore. Generatorul electric este actionat de un motor in 4 timpi de inalta calitate si este prevazut cu intrerupator de suprasarcina. Nivelul combustibilului si al uleiului poate fi verificat de utilizator din exterior cu ajutorul cesului mecanic dispus la exterior. Regulatorul automat de tensiune va asigura constanta in ceea ce priveste nivelul energetic emis. Pentru siguranta utilizarii este echipat cu un intrerupator de suprasarcina, un senzor pentru deficit de ulei si un regulator automat de tensiune. 

     Este un dispozitiv pe care il poti utiliza indiferent de anotimp, la temperaturi de pana in -10 grade iarna si + 40 vara. Este nevoie constant sa ii asiguri un nivel optim al uleiului si sa il schimbi la perioade regulate pentru o intretinere corespunzatoare. Acesta are o structura cilindrica avand urmatoarele dimensiuni: 400 mm inaltime, 490 mm lungime, 390 mm latime si o greutate de 23.5 Kg. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *