▷ Sistem Office GE20H81T, AMD Athlon 200GE 3.2GHz pret si specificatii tehnice

  • de

    In cadrul unei firme sau acasa, pentru a obtine performante mai bune din partea unei unitati de calcul este mult mai eficient din punct de vedere cost – performanta sa achizitionezi o unitate de tip desktop, asa cum este si Office GE20H81T. Se stie ca inca nu am ajuns sa traim momentul in care laptopurile sa poata egala performantele unui desktop, dovada fiind chiar pretul, un laptop care are o configuratie asemanatoare unitatii despre care vom vorbi astazi, Office GE20H81T, poate fi achzitionat la un pret mult mai mare. Daca esti dispus sa sacrifici portabilitatea, si stii sigur ca vei folosi aceasta unitate la tine acasa sau la birou, este un deal mult mai bun fata de un laptop. 

Office GE20H81T, AMD Athlon 200GE 3.2GHz, 8GB DDR4, 1TB HDD, AMD Radeon™ Vega 3

    Carcasa de tip minitower cu o sursa de 500 W este complet neagra, fatada sa fiind dotata cu o grila plastic pentru a face mai usoara tranzitia aerului la interior. Pentru un studiu mai dedicat asupra designului, mentionez faptul ca producatorul este Segotep, modelul fiind S1 Black 500W. In partea laterala, capacul ce ofera accesul la interior este transparent, si iluminat din interior de aceiasi nuanta verde a ledurilor de ambianta. Toate componentele sunt astfel in vizorul utilizatorului, care are acces rapid si usor in cazul in care doreste sa faca un upgrade.Aceasta carcasa beneficaza de urmatorul suport:

Suport unitati optice 1
Suport unitati de stocare HDD 1
Suport unitati de stocare SSD 2 (1 convertit din cel de 3.5)
Ventilatoare incluse 1
Ventilatoare optionale

     Avand o configuratie de tip multimedia, office, cu un procesor pe masura, acesta va putea face fata cu brio tuturor aplicatiilor. Procesorul AMD Athlon 200GE are 2 nuclee fizice si alte 4 threaduri, tactate la frecventa nominala de 3.2 Ghz. Lista este updatata de memoria RAM de 8 Gb DDR4 (maxim 32 Gb suportati) si HDD-ul de 1 Tb ce ruleaza la viteza de 7200 rpm. Interfata de conectare este una de tip SATA 3. Memoria este distribuita a cate 4 Gb pe fiecare din cele doua sloturi disponibile, pentru a totaliza 8 Gb. Racirea componentelor de interior se face cu ajutorul a doua ventilatoare dedicate. 

      Placa video dedicata nu a fost inclusa pe lista dotarilor de riguare, prezentul model fiind mai degraba potrivit operatiunilor de tip office, astfel ca nu se ivea necesitatea ei. Chiar si asa, acesta va face o figura destul de buna in cazul in care doresti sa urmaresti filme si seriane in format HD/Full HD, sau va merge sa il folosesti si in cazul anumitor jocuri de generatie mai veche, ce nu necesita performante grafice extraordinare. 

     Din punct de vedere al conexiunilor, aceasta unitate poseda numeroase porturi USB, atat pe fata cat si pe spate. In panoul frontal din fata, gasim 2 porturi de conectare USB 2.0, intrare casti si microfon in timp ce pentru zona din spate (back panel) alte doua porturi USB 2.0 si 4 ce respecta standardul USB 3.0. Ai posibilitatea de a conecta un monitor prin VGA sau HDMI, conectarea la internet se face prin LAN (RJ-45), poseda iesire audio si Audio In. Placa audio integrata (Realtek ALC887 ) este una cu pretentii ce stie sa emita la exterior sunet pe 5 canale audio. Unitatea nu beneficaza de sistem de operare in configurarea de fata.

     La partea de optica, modelul de fata vine dotat cu DVD RW, conectata la o interfata SATA-III.

 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Office GE20H81T, AMD Athlon 200GE 3.2GHz, 8GB DDR4, 1TB HDD, AMD Radeon™ Vega 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *