Set trolere KRING Lyon ABS, 55 cm+65 cm+75 cm – REVIEW & Pareri

  • de

   Concediul este cu siguranta partea cea mai asteptata din an de catre orice persoana. Oricine isi doreste sa aiba parte macar de cateva zile de relaxare si odihna binemeritate in destinatia mult visata. Calatoriile pot fi planuite cu usurinta atunci cand avem la indemana trolere potrivite, care sa asigure confort maxim si usurinta in transportare. Pentru ca niciodata nu stii ce nevoi poti avea, un trolet mai mare, mai mic sau de marime mijlocie, ne-am gandit sa vorbim astazi de setul KRING Lyon ce cuprinde 3 modele de dimensiuni diferite (55 /cm/65 cm /75 cm), construite din acelasi material rezistent ABS. In cazul in care calatoresti impreuna cu familia, fiecare membru este bine sa aiba propriul bagaj de care sa aiba grija. Dimensiunile variate ale trolerelor Lyon te ajuta sa iti organizezi mai bine lucrurile personale si sa le depozitezi in mod eficient.

Set trolere KRING Lyon ABS, 55 cm+65 cm+75 cm, Dark Grey

    De asemenea, un factor important este si materialul din care sunt confectionate. Materialul ABS asigura o rezistenta maxima in orice conditii. Manerul retractabil si rotile de la baza unui troler, faciliteaza transportul si ofera calatorului confortul cautat in orice calatorie. Calatoriile insotite de cei mici nu reprezinta neaparat o problema majora, mai ales atunci cand trolerul propriu ii confera o responsabilitate considerabila.

     Un alt aspect important in alegerea unui set de trolere este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. KRING Stockholm indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect. Acesta este valid doar in cazul spatiului principal de depozitare, celelalte buzunare din fata avand doar fermoare. 

    Un alt avantaj este spatiul bine compartimentat de la interior ce iti permite sa stochezi o multime de haine si alte lucruri personale fara a avea probleme pe parcursul calatoriei. Lucrurile sunt asigurate la interior prin intermediul a doua bretele textile ce pot fi ajustate in functie de cantitatea de bagaje astfel incat la transport toate lucrurile sa fie asezate in pozitie fixa si sa nu se rastoarne de o parte si de-a alta in interior. Celelalte compartimente sunt asigurate prin prezenta fermoarelor duble. Imi place acest troler deoarece toate lucrurile stau bine aranjate iar transportul acestuia nu necesita un efort fizic supraomenesc fiind cea mai simplă, comodă şi eficientă metodă de transport a bagajului.

       La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. KRING Lyon este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

Recomandare: 

      Cand vine vorba de achizitionarea unui set de trolere posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, KRING Lyon fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Set trolere KRING Lyon ABS, 55 cm+65 cm+75 cm, Dark Grey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *