Televizor LED Full HD, 101cm, SHARP LC-40FG3342E – Review & Pareri

    Lansat de curand pe piata, noul televizor SHARP LC-40FG3342E este ideal in cazul unei locuinte moderne, care doreste sa adere la un mijloc de informare si divertisment, in fata caruia sa se stranga intreaga familie si sa se bucure de noul ecran Full HD de 101 cm. Este un televizor simplu de utilizat ce nu beneficiaza de functii complexe, din categoria Non Smart, astfel ca nu vei avea multe batai de cap in privinta punerii acestuia in functiune. Este important faptul ca meniul sa principal este disponibil si in limba romana, setarile sale de receptie canal, sunet si imagine fiind usor de intuit de orice utilizator. 

Televizor LED Full HD, 101cm, SHARP LC-40FG3342E

     Este subtire si usor (cantareste numai 8.1 kilograme), putand fi montat chiar si de o singura persoana. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale (volum, schimbarea posturilor), sunt asezate intuitiv, astfel ca dupa numai cateva ore aproape ca le inveti. Functioneaza cu 2 baterii, incluse in pachet. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

    Utilizatorul este resplatit de o imagine clara, impusa de standardul Full HD (1920 x 1080 pixeli) pe un ecran ce nu depaseste 101 cm. Aspectul imaginii poate fi redata si in format 16:9, cu o luminozitate de 280 cd/m2 si un contrast dinamic de 10000:1. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade. Timpul de raspuns de 6.5 ms ca valoare valorifica la maxim miscarile ce se succed rapid asemenea celor din transmisiunile live ale evenimentelor sportive sau filme de actiune, fapt care face ca in esenta sa nu se piarda din informatie.

      Sistemul audio NiCAM  de putere 16W este unul de calitate medie spre bun, nu este extraordinar dar nici cat sa il catalogam ca fiind prost, calitatea audio fiind la nivel decent. Acesta nu distorsioneaza, sunetul fiind puternic si clar, chiar si la volum ridicat. Beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare de sunet: Dolby Digital, DTS, Tru Bass si Dolby Digital.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, doua porturi USB 2.0, SCART, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Acesta mai vine echipat cu: slot CI+, player multimedia integrat si tuner digital. Daca vei dori sa il pozitionezi undeva la inaltime, va trebui sa iei in considerare achizitionarea unui suport VESA de dimensiune 200 x 300. Consumul energetic inregistrat in timpul functionarii sale ajunge la aproximativ 65 W.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni medii, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED Full HD, 101cm, SHARP LC-40FG3342E