Sistem Gaming Drifter v5 Powered by MSI – Review & Pareri

  • de

    Lansat pe piata de curand de cei de la PC Garage, sistemul Gaming Drifter v5 Powered by MSI isi propune sa ofere consumatorului de jocuri video o noua experienta de lucru ce implica o viteza de procesare mai buna si resurse grafice din plin utilizand o placa video dedicata MSI. Selectia componentelor de la interior este una de exceptie, oferind avantaje multiple pentru a rula in bune conditii cam tot ce este nou pe piata la ora actuala. Sistemul Gaming Drifter v5 Powered by MSI pare sa fie o alegere inteligenta pentru oricine doreste sa faca un upgrade cat de curand, si sa achite un pret corect raportat la performantele tehnice de sub carcasa de componentele sale.

1. Aspect exterior, forma si functionalitate 

   Carcasa Titan 700 ce gazduieste configuratia sistemului Drifter v5 este pusa la dispozitie de producatorul Genesis. Este un model Middle Tower cu un airflow decent la interior. Fantele de acces aer asigura o racire eficienta a componentelor de la interior, fiind ajutate de 3 ventilatoare incluse, cu posibilitatea de a mari numarul acestora la 5 in cazul unui upgrade. Unitatea are la dispozitie 2 spatii pentru unitatile de tip HDD si alte 2 spatii pentru SSD-uri. Un minus am putea spune ca aceasta carcasa nu suporta o unitate optica, dat totul se poate rezolva cu un model extern, ca tot sunt la moda in ultimul timp. 

Gaming Drifter v5 Powered by MSI, AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 6 nuclee, 8GB DDR4, 1TB HDD, GTX 1050 Ti 4GB GDDR5Gaming Drifter v5 Powered by MSI, AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 6 nuclee, 8GB DDR4, 1TB HDD, GTX 1050 Ti 4GB GDDR5

     Carcasa acestui sistem este una construita din materiale de buna calitate, cantareste aproximativ 5.5 Kg, fiind un sistem usor, capabil sa ofere performantele dorite prin accesarea rapida a datelor. Vom vedea ca acest lucru este in mare posibil datorita componentelor de calitate foarte buna, ce ofera un rulaj exemplar al sistemului de operare. Păstrând moda pe care o vedem la toate sistemele, aveam posibilitatea de a vedea componentele din interior. Tocmai din acest motiv este necesar o gestionare a cablurilor pentru a oferi o estetică plăcută. În acest sens, majoritatea cablurilor sunt trasate prin spatele plăcii de bază, iar fluxul de aer nu este obstrucționat. Carcasa de tip middle tower cu o sursa de 500 W este aproape complet neagra, fatada sa avand un afisaj interesant pus in valoare de luminile rosii in forma unui joc de miscare conceput sa atraga atentia asupra acesteia. 

Performante tehnice:

    La interior gasim un procesor AMD Ryzen 5 2600 cu 6 nuclee fizice si 4 thread-uri tactat la frecventa de 3.4 Ghz ce poate urca in frecventa turbo max la 3.9 Ghz. Constructia nucleului este din familia Ryzen 5, beneficiaza de 8 Gb de memorie DDR4 Kingmax (1/2 sloturi de memorie sunt ocupate), si un HDD de 1 Tb la 7200 rpm. Placa de baza MSI B350M Bazooka are integrata o iesire audio pe canal de tip 5.1 ALC887 fiind ideala pentru conectarea la un sistem audio cu 5 canale audio. 

Gaming Drifter v5 Powered by MSI, AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 6 nuclee, 8GB DDR4, 1TB HDD, GTX 1050 Ti 4GB GDDR5

     Placa video MSI GeForce GTX 1050 Ti are un share de memorie de 4 Gb, fiind un model dedicat suficient de potent pentru redarea filmelor si serialelor in cele mai bune conditii. Creaza conditii decente pentru rularea optima a celor mai noi jocuri video aparute in piata. Este o placa ce face trecerea intre nivelul de mijloc al perfrmantelor si cel de sus in cazul modelelor premium ce performeaza foarte bine in task-urile grafice, fiind recomandata atat pentru jocuri video cat si editare grafica. 

specs gamingx 1050ti

    Pentru cei pasionati de jocuri video, avem cateva date testate de userii de pe forum, astfel: 

– GTA V (setari custom: medium – high): 45 – 60+ FPS; Vorbim de 45 FPS pe ploaie, population density si draw distance la maxim;
– Far Cry 3 (setari High puse automat de joc): 60+ FPS
– Euro Truck Simulator 2 (setari High): 60+ FPS
Nu sunt probleme cu temperatura, in jocurile mai sus mentionate placa video n-a trecut de 70 de grade.

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, sistemul Gaming Drifter v5 beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 2.0, 4 iesiri USB 3.0, HDMI, DVI, are un display port, intrare audio casti si microfon iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. Panoul frontal al carcasei ofera utilizatorul accesul la urmatoarele iesiri: 2 porturi USB 2.0 si altul 3.0, jack si microfon pentru casti. Deasemenea trebuie sa iei in calcul si faptul ca acest sistem nu va fi compatibil cu monitoarele ce au doar iesire VGA. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *