Televizor LED Smart VORTEX V40V-289S – Review & Pareri

  • de

      VORTEX V40V-289S este unul dintre cele mai accesibile modele de televizoare de mari dimensiuni, 101 cm, din gama 2018, care primeste acest avantaj suprem de a avea o interfata Smart. Cu ajutorul interfetei Smart, ai acces rapid la oricare informatie, online, sau poti utiliza aplicatii cu continut video dedicat, pentru filme si seriale online, esti in contact direct cu retelele sociale si ai acces rapid la casuta de email. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player. 

VORTEX V40V-289S

       Televizorul arata foarte bine ca design, este subtire, iar ramele care inconjoara ecranul ocupa o supratafa mica din acesta, dand impresia de la distanta ca ar fi inexistente. Cele doua picioruse laterale ii vor oferi stabilitatea necesara indiferent de suprafata unde il vei pozitiona. Pentru control de la distanta are in dotare si telecomanda (meniu programabil in limba romana).

     Sistemul audio propriu este unul decent, in limita de putere 2 x 8 W, dar nu foarte extraordinar, fiind singurul minus pe care l-ar putea remarca o persoana mai exigenta. Desigur, cu un sistem audio dedicat, rezolvi aceasta problema daca doresti calitate suprema si la acest capitol. Per total sunetul se aude decent, este stereo, iar asta chiar si la volum maxim.

      Ecranul de dimensiuni medii, de 101 cm se potriveste perfect in cazul unui apartament, culorile sunt bine definite, lucru la care contribuie rezolutia Full HD care beneficiaza de aportul celor 1920 x 1080 pixeli.
     
     1. Caracteristici imagine:

     Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, – timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 101 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 300 cd/mp, contrast nativ 4000:1 si aspect imagine 16:9. Alte functii disponibile pentru acest model sunt: Mod hotel – ce permite un consum echilibrat energetic, control parental cu blocarea anumitor programe tv si functie setare inchidere automata. 

      2. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 2 intrari HDMI, 1 port USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. 

   Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si port RJ-45. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb. 

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

VORTEX V40V-289S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *