Lada frigorifica MYRIA MY1006 – Review & Pareri

  • de

    Prezenta unei lazi frigorifice in cazul unul magazin alimentar sau chiar in locuinta proprie este aproape o necesitate daca obisnuiesti sa conservi cantitati mari de alimente, de la carne sau alimente de natura vegetala. Vara este anotimpul cand caldura de afara poate duce la alterarea rapida a alimentelor asa ca o lada frigorifica asemenea celei de la MYRIA MY1006 este o solutie de luat in seama daca doresti sa nu te trezesti cu surprize neplacute. Ca design, exteriorul respecta in principiu aceleasi linii clasice cu care am fost invatati pana acum si la alte modele, este de culoare alba, deschiderea standard este verticala iar dimensiunile sale se incadreaza in urmatoarele valori: 98.5 cm latime x 85 cm inaltime x 68 cm adancime. Modelul de fata are o forma dreptunghiulara, cu deschidere in partea de sus, oferind astfel avantajul prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Usa se deschide prin actionarea manerului in directia vertical, la un unghi maxim de 135 de grade. Volumul net total al sau este de 249 litri. 

MYRIA MY1006

   Consumul energetic este la fel de important ca si celelalte aspecte, lada frigorifica MYRIA MY1006 fiind incadrata in clasa de energetica A+ care implica un consum de 267 kWh/an. Controlul termic se face prin modificarea parametrilor functionali ai termostatului prezent la interior. Functionarea aparatului frigorific este intuitiva mai ales ca beneficiaza in zona panoului de comanda de mai multe LED-uri de semnalizare evenimente, incepere proces de inghetare (LED rosu), congelare terminara (LED portocaliu) si functionare continua in regim normal (LED Verde).

    Interiorul este la fel de bine organizat si cuprinde 2 zone in care pot fi depozitate alimentele, un cos de sarma cu doua compatimente cat jumatate din lada frigorifica iar cealalta jumatate este organizata ca open space, zona in care poti depozita alimente de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare pentru acest dispozitiv este de 14 Kg in 24 de ore. Pentru o racire mai rapida poti apela si la functia super-congelare care se foloseste de toate resursele energetice pantru ca fenomenul de congelare sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. Lada frigorifica MYRIA MY1006 are incorporat si un sistem de monitorizare a temperaturii de la interior: un semnal sonor poate fi auzit atunci cand temperatura creste dincolo de parametrii adecvati pentru conservarea alimentelor. Aceasta lada frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 40 dB). In cazul unei opriri necontrolate atunci cand apare o pana de curent, autonomia sa pana cand se dezgheata in totalitate este de aproximativ 30 de ore. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

MYRIA MY1006

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *