Boxa portabila MYRIA MY9051BK – Review si pareri

  • de

      Boxa portabila MYRIA MY9051BK este tot ceea ce iti trebuie pentru a fi pregatit de petrecere impreuna cu prietenii, indiferent de locatie, fiind o  solutie portabila pe care o poti lua cu tine oriunde in vacanta sau in zonele in care sursa de alimentare la o retea electrica lipseste. Daca esti acea persoana neprevazuta cu spirit de distractie indiferent de situatie, sunt sigur ca boxa portabila MYRIA MY9051BK va fi o alegere interesanta. Ai fi surprins cat de puternica aceasta poate fi, reusind sa furnizeze un fundal sonor consistent cat sa spui ca te aflii la o petrecere in toata regula. Materialul care izoleaza incinta este unul calitativ, din cauciuc, aderent la orice suprafata, fapt care ii asigura o buna stabilitate.

      Are un design compact, nu este nici foarte grea si vine dotata cu o multime de accesorii care sa te ajute la transportatul acesteia. Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in partea superioara. Setarile de sunet pentru boxa pot fi facute din zona panoului de comanda sau mai usor utilizand un telefon mobil (Android/Ios) folosind o conexiune prin bluetooth. 

      Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB dat si bluetooth. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. Pentru functia de bluetooth, raza de actiune este undeva la 10 metri. Odata facuta imperecherea dintre telefon si aceasta, conexiunea este una stabila, iar sunetul este redat excelent. Alte dispozitive pot fi conectate la boxa prin port USB sau prin conectarea unui cablu auxiliar la portul AUX. Deasemnea cu functia Record vei putea inregistra orice activitate pe un stick sau HDD extern, asa ca daca doresti sa fi cumva o vedeta internauta ai cam tot ce iti trebuie pentru un nivel incepator. 

       Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentro o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 2 x 2 W iar banda de frecventa in care opereaza este de 180Hz-20KHz.

       Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. Autonomia pe baterie ajunge undeva la 6-7 ore, timpul de incarcare fiind de aproximativ 5 ore.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila MYRIA MY9051BK la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *