Sistem IT MYRIA Style V42 Powered by ASUS – Review si specificatii

      Desi pentru multi dintre noi alegerea unui PC nu mai reprezinta o prioritate, fiind mai degraba convinsi sa tinda spre alegerea unui laptop, sistemul IT MYRIA Style V42 Powered by ASUS este conceput astfel incat sa contrazica aceasta idee, oferind numeroase oportunitati valide si astazi, atat ca dimensiune dar si ca performante. O unitate de tip Desktop va oferi o mai buna siguranta in ceea ce priveste folosirea de lunga durata, fiind pretabila pentru spatii de birouri, in firme, sau de ce nu acasa, ca unitate de lucru statica. 

      Cei de la Myria ne lasa o impresia foarte buna si la capitolul constructie. Unitatea este una MidTower, este destul de compacta fiind un avantaj in special prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Sursa de alimentare are o putere de 500 W.

     La interior gasim un procesor AMD Ryzen 5 cu 4 nuclee fizice si 8 nuclee virtuale tactat la frecventa de 3.2 Ghz (maxim 3.4 Ghz) pe un socket de tip AM4, 8 Gb de memorie DDR4 (1 din cele 2 sloturi de memorie este ocupat), si un HDD de 1 Tb la 7200 rpm. Plaa de baza are integrata o iesire audio pe canal de tip 7.1 HD audio, astfel ca pentru o experienta completa poti cumpara aditional un sistem audio cu 7 canale.

      Placa video Nvidia Geforce GTX 1050 are un share de memorie de 2 Gb, fiind un model dedicat suficient de potent pentru redarea filmelor si serialelor in cele mai bune conditii. Creaza conditii decente pentru rularea optima a celor mai noi jocuri video aparute in piata. Nu este o placa Hi Level deci nu performeaza foarte bine in task-urile grafice, fiind recomandata mai mult pentru jocuri video decat parte de editare grafica.

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Myria beneficiaza de o iesire HDMI, 2 iesiri USB 2.0, 4 iesiri USB 3.0, intrare audio casti si microfon iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. 

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>