Sistem IT Myria Style V44Win – Review si pareri

    In cadrul unei firme sau acasa, pentru a obtine performante mai bune din partea unei unitati de calcul este mult mai eficient din punct de vedere cost – performanta sa achizitionezi o unitate de tip desktop, asa cum este si Myria Style V44Win. Se stie ca inca nu am ajuns sa traim momentul in care laptopurile sa poata egala performantele unui desktop, dovada fiind chiar pretul, un laptop care are o configuratie asemanatoare unitatii despre care vom vorbi astazi, Myria Style V44Win, poate fi achzitionat la un pret mult mai mare. Daca esti dispus sa sacrifici portabilitatea, si stii sigur ca vei folosi aceasta unitate la tine acasa sau la birou, este un deal mult mai bun fata de un laptop. 

    Carcasa de tip minitower cu o sursa de 500 W este complet neagra, fatada sa fiind dotata cu o grila plastic unde pe alocuri fiind transparenta lasa sa afiseze la exterior lumina ledurilor de la interior de culoare verde. In partea laterala, capacul ce ofera accesul la interior este transparent, si iluminat din interior de aceiasi nuanta verde a ledurilor de ambianta. Toate componentele sunt astfel in vizorul utilizatorului, care are acces rapid si usor in cazul in care doreste sa faca un upgrade.

     Avand o configuratie de tip multimedia, office, cu un procesor pe masura, acesta va putea face fata cu brio tuturor aplicatiilor. Procesorul AMD Ryzen 5 2400G are 4 nuclee fizice si alte 8 virtuale, tactate la frecventa de 3.6 Ghz, va duce tot greul. In situatii de multitasking frecventa poate urca pana la 3.9 Ghz. Lista este updatata de memoria RAM de 8 Gb DDR4 (maxim 32 Gb suportati) si HDD-ul de 1 Tb ce ruleaza la viteza de 7200 rpm. Interfata de conectare este una de tip SATA 3. Memoria este distribuita a cate 4 Gb pe fiecare din cele doua sloturi disponibile, pentru a totaliza 8 Gb. Racirea componentelor de interior se face cu ajutorul a doua ventilatoare dedicate. 

      Placa video dedicata nu a fost inclusa pe lista dotarilor de riguare, prezentul model fiind mai degraba potrivit operatiunilor de tip office, astfel ca nu se ivea necesitatea ei. Chiar si asa, acesta va face o figura destul de buna in cazul in care doresti sa urmaresti filme si seriane in format HD/Full HD, sau va merge sa il folosesti si in cazul anumitor jocuri de generatie mai veche, ce nu necesita performante grafice extraordinare. 

     Din punct de vedere al conexiunilor, aceasta unitate poseda numeroase porturi USB, atat pe fata cat si pe spate. Gasim 2 porturi de conectare USB 2.0, alte doua USB 3.0 si 4 ce respecta standardul USB 3.1. Ai posibilitatea de a conecta un monitor prin VGA sau HDMI, conectarea la internet se face prin LAN (RJ-45), poseda iesire audio si Audio In. Placa audio este una cu pretentii ce stie sa emita la exterior sunet pe 7 canale audio. 

    Sistemul de operare este Windows 10 Home edition, in versiunea pe 64 de biti. 

    Carcasa de tip minitower va face ca acesta sa poata fi manevrat usor in spatii mici de birou, si sa nu ocupe mult din spatiul util. In plus, pachetul comandat mai include cablul de alimentare, o tastatura si un mouse de la Myria.

 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus