Ventilator turn Beko EFW6000WS – Review si pareri

    Un ventilator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri si dimensiunii in functie in functie de forma si locul in care pot fi plasate intr-un spatiu. Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive sunt costurile mai reduse si un consum de energie destul de economic.

     O varianta inspirata de ventilator de camera este modelul de aparat turn Beko EFW6000WS creat pentru a racori camere cu spatiu mai restrans, fiind echivalentul unui ventilator vertical, deoarece are un design specific, incluzand o unitate de centrifugare a aerului cilindric alungita, care isi permite sa disperseze aerul pe toata inaltimea sa. Functia de operare manuala prin activarea butoanelor de pe panoul de comanda ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la operarea acestuia cu usurinta. De obicei, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi. Panoul de comanda electronic cuprinde cele 5 butoane de selectie trepte si functii impreuna cu un LED display albastru. Setarile sunt evidentiate cu ajutorul led-urilor albastre, astfel iti va fi usor sa selectezi modurile dorite. De aici poti selecta modul de functionare Natural, daca vrei ca ventilatorul Beko sa isi adapteze in mod automat fluxul de aer astfel incat acesta sa se simta ca o briza racoroasa. 

     Acest ventilator turn avand o carcasa din plasic cu inaltimea de 92 cm si o baza de sprijin rotunda, are un design modern de culoare alb integral, reusind astfel sa se incadreze perfect in locuinta ta. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate mare de ventilare generata de un ventilator in 3 trepte, cu un debit maxim de 616 m3 / h, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 40 mp. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional avand o rotire automata in jurul axului tijei la un unghi de maxim 60 de grade, ce permit un reglaj optim, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Folosind functia Sleep Mode, ventilatorul isi reduce treptat viteza fluxului de aer pentru a nu deranja somnul. Modul de functionare Timer iti permite sa-l programezi sa functioneze dupa preferinte, intr-un interval de timp de maxim 2 ore.

    Pentru reglarea vitezei de dispersie al aerului aparatul are un dispozitiv de control digital actionat de telecomanda. Aparatul functioneaza in 3 moduri: normal, natural (ce imita vantul) si sleep, pentru a obtine comfort in orice clipa. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (23, 55, 65) dB. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 35 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Aparatul cantareste 3.7 Kg si are urmatoarele dimensiuni de (L x I x A) cm: 30 x 30 x 92. 

 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Ventilator turn Beko EFW6000WS, 35 W ,3 trepte viteza, telecomanda