Racitor de aer portabil Cool Air 300 Studio Casa – Review si pareri

  • de

    Racitorul de aer portabil Cool Air 300 Studio Casa este o alegere interesanta atat ca pret cat si la nivel de functionalitate, acesta fiind o solutie moderna dar si ieftina pentru a scapa de caldura insuportabila acum in plin sezon de vara. Aparatul poate fi utilizat pentru improspatarea / racirea / umidificarea aerului din incaperi. Racirea aerului se va face prin directionarea curentilor de aer generat de evaporarea apei reci si a ghetii din compartimentele speciale. Aparatul prezinta si avantajul de a fi portabil, poate fi mutat cu usurinta oriunde in casa ta, cantarind 4.5 Kg, dimensiunile sale fiind descrise de urmatoarele valori: 300 x 275 x 600 mm.

Racitor de aer, portabil, Cool Air 300 Studio Casa, 80 W, Functie umidificare, 3 viteze, Rezervor apa 4 l

    Spre deosebire de un aparat de aer conditionat, racitorul portabil Cool Air 300 Studio Casa nu functioneaza pe baza de agent frigorific, sistemul de racire avand la baza apa si cuburi de gheata care vor fi dispersate in mediul ambiant pentru o racire naturala. Este o modalitate de racire recomandata in cazul celor care sufera de dureri articulare sau au probleme cu sanatatea si nu le este recomandat sa stea la langa un aparat de aer conditionat. Plus ca este o solutie naturala care ofera si un consum energetic mai mic. Modul de functionare este stabilit de utilizator alegand functiile disponibile prin selectia butoanelor mecanice de pe panoul de comanda frontal.

    Este un dispozitiv compact, usor de manevrat care nu necesita instalare, poate fi folosit in orice camera iar in partea superioara este dotat si cu panou de comanda. Pentru o utilizare mai facila, acesta dispune si de telecomanda cu control de la distanta care are o arie de actiune de pana la 7 metri.

    Cool Air 300 Studio Casa foloseste apa pentru a raci aerul prin intermediul tehnologiei de evaporizare. Aerul din camera este trecut in prima faza prin filtrul de aer si prin panoul evaporativ de tip fagure care este mentinut in permanenta umed. Acesta face un transfer termic cu apa din dispozitivul de racire apoi se intoarce inapoi in mediul camerei racit si purificat. Pentru o eficienta mai buna la racire este recomandata folosirea de apa rece in combinatie cu cuburi de gheata. Pompa de racire montata la interior este cea care realieaza tot acest amestec dintre apa si aer pentru a duce la scaderea temperaturii.

     Functiile programabile fac referire la intensitatea de racire astfel: 3 moduri de functionare : normal, mediu, maxim si modul de functionare cu aer/aer  sau aer/apa. In functie de preferinte si de necesitati, vei avea la dispozitie functiile prezentate mai sus, ca modalitati de racorire la tine acasa. Functia: COOL- curentii de aer vor fi raciti in conditiile in care ati adaugat in prealabil gheata in cutia destinata pentru gheata. Functia SWING – apasand acestui buton lamele se vor deplasa stanga dreapta si vor directiona curentii de aer.

     Debitul de aer maxim se situeaza in jurul valorii de 300 mc/h dar acesta poate fi variabil in functie de treapta de racire aleasa. La interior este prevazut si cu o cutie gheata cu doua compartimente pentru rezerve gheata. Acest aparat poate functiona si cu apa rece, insa eficienta lui este mai mare cand se foloseste bateriile de gheata. Viteza aerului este generata de un ventilator cu 3 trepte, iar directionarea curentilor de aer se realizeaza prin intermediul lamelor tip fagure, lamele ce pot fi pozitionate functie de dorinta dvs. Apa utilizata este stocata la interior in rezervorul de 4 litri.

     Un mare avantaj il reprezinta si consumul energetic, o diferenta destul de mare daca e sa facem o comparatie cu un aparat de aer conditionat clasic, cu unitate de interior si de exterior. Puterea consumata in functie Standby este de 0.19 W. Puterea maxima admisa de aparat este de 80 W in timp ce zgomotul din timpul functionarii atinge valoarea maxima de 65 dB in ultima treapta de selectie.

Recomandare:

        Recomand racitorul si purificatorul de aer mobil Hyundai HY ACF 15E tuturor care sunt in cautarea unei solutii moderne de racorire eficiente, desponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Racitor de aer, portabil, Cool Air 300 Studio Casa, 80 W, Functie umidificare, 3 viteze, Rezervor apa 4 l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *