Phoenix Gold Free Flight – Fier de calcat fara fir pret si specificatii tehnice

  • de

   Phoenix Gold unul din liderii pietei a fiarelor de calcat au creat acum cel mai nou fier de calcat care poate fi utilizat atat conectat la priza folosind dock-ul de alimentare prin intermediul bazei sale cat si in format fara fir. Daca doresti mai multa libertate in miscare pur si simplu decuplezi baza printr-o singura apasare de buton. Astfel, ai acces la un fier de calcat rapid si eficient, pe care-l poti folosi cu incredere pentru netezirea si reimprospatarea oricarui tip de material textil. Phoenix Gold s-au intrecut pe ei insisi de multe ori in materie de design, iar in cazul lui Free Flight noutatea absoluta de care beneficiaza la capitolul acesta este suportul fierului de calcat pentru ca fierul sa nu mai fie conectat cu fir direct la priza, cu alte cuvinte baza este conectata prin cablu, fierul de calcat functioneaza fara fir. O tehnologie noua ce face ca fierul sa fie mai usor ca si greutate si mai usor de manevrat. Absenta cablului permite calcarea tesaturilor mult mai usor, o functionalitate care te va ajuta sa termini treaba mult mai repede. 

     Cel mai important aspect la un fier de calcat este cu siguranta puterea de care dispune, iar Phoenix Gold Free Flight exceleaza la acest capitol cu cei 2400W, iar faptul ca nu dispune de cablu nu ii reduce absolut deloc putere. Greutatea acestuia este infima, cu cei aproape 1 Kg pur si simplu treci rapid in viteza pe orice suprafata de materie. Fie ca il vei folosi mai mult pentru bumbac, lana sau tesaturi mai delicate ce includ matase, acesta isi ajusteaza temperatura pentru a oferi protectie si un calcat eficient ori de cate ori vei apela la acesta. Materialul reimprospatat este netezit cu atentie, fiecare cura fiind imblanzita prin actiunea eficienta a aburului eliberat prin orificiile de la nivelul talpii. Poti calca pana la patru straturi de denim suprapuse, un material gros, dificil de indreptat de către un fier de calcat obisnuit.

     Aparatul are o serie de functii superioare, pe care orice gospodina le va adora! Functia ”Putere” te ajuta sa calci hainele impecabil. Functia de ”Auto-Curatare” ii permite aparatului Phoenix Gold Free Flight sa elimine calcarul sau impuritatile care nu i-ar permite sa functioneze la capacitatea sa maxima. Prin intermediul butonului de intensitate a aburului, poti genera cantitatea optima de abur necesara pentru fiecare tip de tesatura. Apasa rapid pentru abur la intensitate maxima, sau incet, pentru pulverizare densa. O alta functie utila este cea de ”Protectie”. Aceasta face ca dispozitivul sa fie sigur si previne accidentele casnice, pentru ca se opreste automat atunci cand este atasat de baza sa, dar nu este folosit. Incarcarea fierului de calcat Phoenix Gold Free Flight este mai rapida decat ti-ai putea imagina! Cupleaza-l pentru doar 6 secunde la baza de incarcare si acesta va fi pregatit sa-ti netezeasca eficient hainele. Intensitatea jetului de abur va fi aceeasi pe toata durata utilizarii fierului de calcat, dispozitivul apretand hainele intr-un mod profesional. Odata incarcat, poate calca decuplat pana la 3 obiecte vestimentare diferite. Iar cand energia i se termina, il reincarci cat ai clipi! Il cuplezi la aceeasi baza conectata la priza si, in doar 3 secunde, este din nou gata de utilizat.  

      Talpa fierului de calcat prezinta un strat ceramic antiaderent, care protejeaza tesaturile delicate, iar varful de inalta precizie este excelent pentru calcatul in detaliu si pentru accesarea zonelor mai greu accesibile. Fierul aluneca extrem de usor pe orice tip de matrial facand ca procesul de calcare sa devina unul din ce in ce mai placut. Forma talpii asigura o buna calcare atat camasilor barbatesti cat si a rochiilor indiferent de materialul din care sunt confectionate.

Ca si functii suplimentare,Gold Free Flight dispune de:

  • sistem dublu anti-scurgere
  • baza ergonomica ce atentioneaza in momentul in care fierul trebuie reincarcat
  • abur variabil de pana la 35 mg/minut
  • sistem anticalcar
  • functie de pulverizare
  • anti-picurare
  • auto-curatare

 

Recomandare:

 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant, usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *