Pistol de vopsit Steinhaus PRO-SG950 pret si specificatii tehnice

  • de

    Pistolul de vopsit Steinhaus PRO-SG950 este un aparat de pulverizare cu spray avand un rezervor cu capacitatea de 800 ml si 3 duze, fiind un cadou perfect pentru ziua celor apropiati. Acest articol are o folosire foarte diversa, datorita furtunului flexibil potrivit pentru intreaga gama de aplicatii in interior si exterior si foarte practic de exemplu de zugravit pe perete, plafon etc. Steinhaus PRO-SG950 are o tehnologie speciala de pulverizare la 360° ce ofera un grad foarte mare de acoperire, fara picaturi sau pete nedorite. Pentru a folosi acest pistol in situatii diverse poti seta dispozitivul pentru a pulveriza in plan orizontal, vertical sau local in modul cel mai adecvat pentru suprafata ce urmeaza a fi vopsita. In functie de suprafata ce urmeaza sa fie vopsita reglajul duzei se face din mers chiar in timpul operatiuni de vopsit. Pentru acoperirea suprafetelor mari se recomanda utilizarea duzei de 2.6mm. Pentru acoperiri fine se recomanda utilizarea duzei de 1.8mm. Aparatul vine dotat i cu o curea de sustinere care o vei putea aseza pe umar in timpul operatiunii de vopsire pentru ca in timp greutatea aparatului sa nu fie mai usor suportata sau in cazul unui transport dintr-o locatie in alta.

     Aparatul are un recipient din plastic de 800 ml de vopsea cu care este suficient pentru a acoperi o suprafata de 7 metri patrati. Toate componentele acestui pistol de vopsit sunt detasabile putand fi curatate foarte usor dupa ce am incheiat operatia de vopsire. Acest model nou si imbunatatit pulverizator de vopsea, este construit dintr-un corp din plastic dur, cu un design compact de culoare rosie cu dimensiunile de: (L, l, A) cm 27,6 x 25,8 x 13,5. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 3.2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Puterea furnizata de motorul cu compresor de 950 W cu alimentare de la reteaua de curent alternativ de 230 V prin intermediul unui redresor inclus in aparat, iti ofera puterea de pulverizare pentru a vopsi orice tip de suprafata. Pistolul de vopsit functioneaza in felul urmator:

Pistol de vopsit Steinhaus PRO-SG950, 950W

      Generatorul de aer comprimat din dotarea acestui model este compus dintr-un motor de curent continuu care cu ajutorul unei perechi de supape creaza conditii pentru a genera aer comprimat in rezervorul de vopsea. Din acest rezervor in conditii de suprapresiune vopseaua prin tubul de aspiratie este ejectata afara prin apasarea unui tragaci ce regleaza debitul spre duza calibrata. Acest set de vopsit include: Un pistol de vopsit; Recipient gradat pentru vopsea de 800 ml; O garnitura rotunda din cauciuc pentru a etasa rezervorul de corpul pistolului; Un tub de aspiratie din plastic pentru vopsea; Recipient pentru masurarea vascozitatii. Pistolul electric pentru vopsit Steinhaus PRO-SG950 poate fi folosit cu: vopsea lavabila, vopsea acrilica, lac, amorsa, ulei email, pesticide, materiale de curatat si reconditionat podelele. Sistemul Quick-Release permite curatarea rapida a duzelor si a recipientului. Setul de livrare contine o palnie care permite masurarea vascozitatii vopselelor. Potii vopsi foarte usor si suprafete ce nu sunt verticale, aparatul de vopit fiind excelent indiferent de modul de utilizare folosit, indemanatic si cel mai important eficient.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Pistol de vopsit Steinhaus PRO-SG950, 950W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *