Statie de calcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care pret si specificatii tehnice

     Tefal GV9060E0 Pro Express Care este statia de calcat care ofera cea mai buna atentie in privinta grijei prin care reuseste sa calce eficient rufele, protejand in acelasi timp si materialele care sunt puse la grea incercare in fata temperaturilor ridicate ce se regasesc la nivel de talpa. Pe langa calitatea calcatului rufelor, mai este important si modul cum reusesti sa faci astfel incat sa nu provoci stricaciuni la nivel de material, pentru ca in timp acesta sa arate la fel de nou ca la prima purtare. Tefal GV9060E0 Pro Express Care este printre singurele statii de calcat ce ofera aceasta combinatie de atentie sporita la temperatura, punand bazele in acelasi timp a unui calcat profesionist, la dunga. 

    Talpa cu care este echipata este elementul cheie in tot acest angrenaj, este cea care va face diferenta atunci cand vei folosi statia de calcat reusind sa obtina rezultate foarte bune chiar si in cazul cutelor greu de scos. Aceasta este ajutata indeaproape de siemul performant cu aburi ce ridica apa din rezervor pana la o presiune de 7 bar, acoperind astfel o arie destul de larga doar printr-o singura actionare. 

      Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 120 g/min de abur. Chiar si hainele avand cute dificile vor putea fi calcate la fel de bine, asta datorita functiei cu abur abundent sub forma de jet care permite eliberarea unei cantitati de abur de pana la 470 g/min. Rezervorul detasabil are o capacitate de 1.6 litri cu o autonomie destul de buna pentru sesiuni lungi de calcat.

   Urmele mai greu de calcat intalnite in cazul rufelor din bumbac pot fi mai usor estompate alegand functia cu jet de abur ce imprima o cantitate de abur punctual astfel incat fibra sa se relaxeze si sa fie usor de remodelat de talpa incalzita a statiei. Deasemenea cu aceasta statie iti va fi usor sa calci si acele haine mai sensibile la temperatura, Tefal GV9060E0 Pro Express Care fiind o statie ce poate fi programata sa lucreze in conditii optime pentru matase, perdele,  sau lana. Presiunea inalta a aburului si cele 3 setari optime de temperatura si abur garanteaza tesaturi perfect calcate de fiecare data. Pro Express Care ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat/normal/maxim). Aparatul elibereaza un abur cu presiune inalta ce patrunde adanc in tesatura pentru rezultate rapide si eficiente, chiar si in cazul materialelor groase sau al cutelor dificile.

      Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante durabile. Acele urme de depunere care se strang pe marginea talpei sunt istorie, functia anticalcar oferind nu numai siguranta hainelor, in acelasi timp respecta si regula de baza unei functionari corecte, mecanismele de la interior fiind protejate de calcar sau alte depuneri ce pot scurta durata de functionare a aparatului de calcat.

     Un alt element important in tot acest angrenaj o reprezinta talpa  Gliss/GlideProtect cu functia Autoclean, prevazuta cu canale pentru directionare abur pe toata suprafata ei, pentru un calcat eficient si sigur. Forma specifica cu varf de precizie face posibila actiunea chiar si in acele zone mai greu accesibile. Aceasta ofera de 3 ori mai mult abur fata de un fier de calcat obisnuit, oferind o combinatie perfecta ce imbina abur, mereu la o temperatura potrivita pentru a proteja tesatura. Tehnologia exclusiva Protect System transforma in abur picaturile de apa ce raman in fier, prevening scurgerea acestora si formarea petelor pe haine pentru o ingrijire completa a tesaturilor. 

     Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea Tefal. Garantia oferita pentru aceasta statie este de 24 de luni, iar dupa aceasta expira, in continuare statia de calcat este garantata printr-o garante speciala oferita de producator care promite reparatia ei, daca vei avea probleme timp de 10 ani. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Statie de calcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care, 2400W, 470g/min, 120g/min, Talpa Autoclean Durilium, 7 bari, 3 setari, Protect System, 1.6l, Alb/Albastru