Canapea Kring Cosy pret si specificatii de design

  • de

     Kring Cosy este o canapea excelenta pentru acele apartament sau garsoniere care nu ofera un spatiu suficient de mare pentru a avea un pat in toata regula. Este o solutie utila mai ales ca fiind extensibila se strange de fiecare data si apoi transforma din pat in canapea si invers. Deasemenea o vad ca fiind o solutie optima pentru acele momente in care mai vine cate un prieten la tine in vizita, un loc perfect pentru odihna ce ocupa un spatiu limitat din suprafata utila a casei tale. Canapeaua Kring Cosy este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Culorile neutre o fac usor de integrat in orice tip de amenajare interioara.

Canapea extensibila Kring Cosy, material textil, 187x103-130x45-96 cm, Bej

      Cand vine vorba de a face curatentie, vei putea cu usurinta sa o muti dintr-o parte in alta a case, sau chiar retracta, nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat chiar si de o persoana. Canapeaua este mult mai solida de cum arata in poza, cadrul de lemn este deosebit de rezistent, sezutul pe ea si spatele sunt confortabile si drepte. Canapeaua se poate desface, este lunga, stai foarte bine culcat/intins cu picioarele pe ea. Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit.

       O poti muta rapid dintr-o camera in alta avand o greutate de 38 kg si dimensiuni de cca 187 x 102 x 96 cm in forma stransa si de 187 x 130 x 45 cm pentru forma extinsa. La fel curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

        Pentru cei pretentiosi, aceasta este disponibila intr-o gama variata de culori, bej si gri, astfel incat sa se potriveasca excelent cu designul casei tale, culoare pereti si restul mobilei. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Canapea extensibila Kring Cosy, material textil, 187x103-130x45-96 cm, Bej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *