Televizor LED portabil 12v DenisNetwork pret si specificatii tehnice

      DenisNetwork este un Tv LED portabil care poate fi folosit in diverse modalitati, mai ales ca beneficiaza de functia portabila ce iti va permite sa il conectezi la o sursa alternativa de curent, cum ar fi baterie auto sau acumulator de 12 V. Acesta este fara indoiala cel mai ieftin televizor de pe piata Tv din Romania, un televizor pe care l-am remarcat inca de la aparitia lui, fiind potrivit in spatiile mici de acasa, poate fi luat cu tine atunci cand calatoresti, in rulota, camion, etc.

     La prima impresie acesta iese in evidenta printr-un design slim completat de un ecran mare de 47 cm ideal pentru a viziona emisiunile si filmele tale preferate. Ecranul de buna calitate suporta rezolutii HD redand intr-un format de buna calitate imagini la rezolutii de inalta definitie totul pentru o experienta utilizator cat mai buna.

     Cele doua boxe stereo de 12 W ofera o ambianta placuta printr-un sunet clar si placut fara distorsiuni. Poti conececta televizorul atat la un calculator prin VGA cat si HDMI acolo unde exista porturi de ambele parti. Tunnerul digital va receptiona toate canalele disponibile prin operatorul de cablu la o calitate foarte buna. Deasemenea televizorul LED DenisNetwork vine si cu suport USB iar cu ajutorul playerului incorporat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate atasand simplu un stick de memorie sau un HDD extern.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Televizor T2 auto LED portabil, tv 12v, DenisNetwork 47cm, camion, rulota, camping, HD, USB Stick