Frigider cu 2 usi Arctic AD54240P+ performante deosebite la un pret mic

  • de

     Perioada de iarna inseamna mai multa mancare la frigider, mai ales ca vin si sarbatorile, asa ca daca ti-ai pus in gand ca e cazul sa schimbi frigiderul tau cu altul nou, dar bugetul nu este unul prea groza, iti recomand frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240P+. Aprecierile noastre sunt de partea lui atunci cand vine vorba de performantele la racire, designul, dar si spatiul care este foarte bine gestionat, chiar daca nu este unul foarte generos. Luand in considerare ca un model mai mare ar ocupa mai mult spatiu, ar fi un consumator casnic mai puternic, Arctic AD54240P+ este solutia perfecta pentru a limita aceste probleme. 

      Calitatea materialelor si a tehnologiilor folosite garanteaza o folosire cat mai indelungata a acestui dispozitiv, unul care se va plia perfect dupa nevoile tale. La exterior, frigiderul are un design destul de simplist, culoarea alba fiind cea unitara. 

      Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic avand un consum relativ mic lucru vizibil si din faptul ca acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+.

      Frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240P+ are o capacitate totala de stocare alimente in interior de pana la 223 de litri din care 46 litri ii revin congelatorului. Temperatura de la interior poate fi reglata cu ajutorul unui termostat reglabil in functie de nevoi sau temperatura ambientala.

      Frigiderul este organizat ca spatiu pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata si mai cuprinde si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Deasemenea usa este prevazuta cu mai multe compartimente de dimensiuni variate pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. Frigiderul Arctic iti ofera mediul si temperatura ideala pentru a depozita sticle prin separatorul de sticle. Rafturile ajustabile pozitionate pe usa sunt dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sticle.

      In partea superioara, congelatorul cu doua compartimente are o eficienta de congelare de 4 Kg la 24 de ore. Atat pentru zona de congelator cat si frigider, usile sunt prevazute cu garnituri speciale care contin aditivi cu rol de protectie antibacterian.

       Reglajul temperaturii se face in mod manual, cu ajutorul unui potentiometru mecanic situat la interiorul frigiderului. Deasemenea pentru protectia alimentelor, frigiderul vine dotat cu o garnitura antibacteriana. 

      In cazul unei pene de curent  acesta are o autonomie de pana la 16 ore pana se dezgheata in totalitate.
      
Recomandare:

          Il vad ca fiind foarte util daca locuiti intr-o locuinta mai mica sau in chirie avand un consum minim disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Daca in mod curent garantia standard este de 2 ani, pentru o perioada de timp limitata, aceasta este de pana la 5 ani: Detalii aici

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider cu doua usi Arctic AD54240P+, 223 l, Clasa A+, H 146.5, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *