Sari la conținut

Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS pret si specificatii tehnice

  • de

    Star-Light CTD-612SS este o cafetiera digitala care te va ajuta in fiecare dimineata la prepararea cafelei, in cel mai scurt timp posibil. Modul de operare este simplu si intuitiv datorita interfetei cu afisaj electronic, care te va ghida de fiecare data in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa ii urmaresti in fiecare moment. In partea din fata a cafetierei este situat panoul de control, acesta digital, are 3 butoane, 2 LED-uri si un termometru electronic.  Vei putea selecta ora de pornire cu ajutorul butoanelor pozitionate convenabil in partea frontala, langa ecranul LCD care indica selectia aplicata.

Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, Display LCD, Timer, Inox

     Alimentarea se face de la priza, iar puterea este de 1000 de watti. Aceasta cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS este ideala pentru persoanele care doresc o calitate excelenta, atat a aromei, cat si a design-ului. Vasul termoizolant cu pereti dubli din otel inoxidabil mentine cafeaua proaspata si fierbinte mai mult timp, totul pentru confortul tau.

      Capacitatea maxima pentru rezervorul de apa este de 1.5 litri, timp in care poti prepara pana la 12 cesti de cafea. Cand nivelul cafelei macinate este unul redus, sau apa din rezervor s-a terminat, aparatul declanseaza prn trimiterea de semnale luminoase in zona de panou de comanda. Aparatul se opreste automat si nu reporneste decat in conditiile in care necesitatile proprii sunt indeplinite. Apa ce intra in sistem este trecuta printr-un filtru lavabil ce retine impuritatile exterioare.

      In caz de inactivitate, sistemul de oprire automat va scoate din functie cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS, ca element de prevenire a incidentelor neprevazute. Piciorusele anti-alunecare asigura o aderenta buna pe orice suprafata astfel incat aceasta sa aiba stabilitate.

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifca oferta pret


        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, Display LCD, Timer, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *