Cada de baie Kring Siena – Review si specificatii de design

        Amenajarea baii reprezinta o prioritate pentru oricine doreste sa asigure un confort optim locuintei, un loc de relaxare astfel ca din dotarea acesteia nu trebuie sa lipseasca o cada de baie. Bineinteles exista mai multe solutii pe piata pentru echiparea acesteia pentru a face baie dupa o zi istovitoare de munca, dar ca de cele mai multe ori o cada poate fi mult mai relaxanta si mai placuta din punct de vedere al timpului petrecut acolo. 

       Kring Siena este o cada de baie de dimensiune 170 x 70 x 39 cm, are o grosime de 6.5 mm, este complet de culoare alba, iar forma sa este una dreapta si dreptunghiulara. Acest model are un aspect solid, natural, imbinandu-se, perfect  cu un blat din granit intr-o baie moderna. Finisajul este unul mat, de culoare alba, facut din placa acril antibacterian, cu o pardosea dubla realizata prin ramforsare din fibra de sticla. Cada din acril antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila, rigidia, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorata in masa. Pentru curatarea zilnica, folositi numai detergent lichid si lavete din material moale. Nu folositi agenti de curatare care contin solventi chimici, precum amoniac sau acetona.

    Instalarea cazii cu toate cele poate fi realizata urmarind notificarile si detaliile descrise pas cu pas din cartea tehnica. Deasemenea nu putem spune ca e o operatiune foarte simpla, la indemana tuturor, fiind nevoie de ceva pricepere in domeniu si simt ingineresc pentru imbinarea optima a tuturor pieselor. Astfel iti recomand daca nu ai mai facut acest lucru, sa apelezi la ajutor specializat. Sistemul de scurgere poate fi plasat atat in stanga sau in dreapta, astfel nu esti restrictionat in privinta asezarii in spatiu.

     Cada de baie Kring Siena este una destul de mare in volum, la interior incapand pana la 140 de litri de apa, avand o greutate de 16 Kg. Cada este prevazuta cu gura de evacuare de diametru 35 mm, cu dop, dar si duza de siguranta care are rol de protectie in cazul supraincarcarii. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cada de baie Kring Siena 170x70x39cm, grosime 6,5mm, acril antibacterian